Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SicariosUnited 666machen
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


27e minuut.
Freimann is nu in balbezit. Freimann speelt de bal door. Stock rent richting de bal. Ahlgrimm onderschept slim de pass. Ahlgrimm schiet op doel. Wrehde probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SicariosUnited - 666machen 0:1

28e minuut.
Collinet is nu in balbezit. Kleber verovert de bal door een tackle van achteren. Kleber probeert naar een medespeler te passen. Gerolsmeister is nu in balbezit. Gerolsmeister schiet op doel. Gerlich bokst de bal weg.

31e minuut.
Bajohr bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerolsmeister is nu in balbezit. Dockers begaat een overtreding. Dockers krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Nahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlgrimm verovert de bal door een tackle van achteren. Ahlgrimm passt de bal met de wreef. Janser bereikt de bal nog maar net als eerste. Janser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SicariosUnited 53%, 666machen 47%.
SicariosUnited - 666machen 0:1

47e minuut.
Ruckert geeft de bal voor. Garbsch is nu in balbezit. Dockers begaat een overtreding. Garbsch raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Garbsch kan niet meer verder spelen. Busch komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gerlich trapt de bal weg van het doel. Collinet rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stock. Stock krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Dockers met een snelle inworp. Freimann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fokken tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freimann roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Freimann kan niet meer verder spelen. Holm komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Neubeck met een sublieme pass. Janser heeft problemen om de bal te vangen. Janser passt de bal met de wreef. Ahlgrimm bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahlgrimm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SicariosUnited - 666machen 0:2

79e minuut.
Bönig geeft een lange en hoge pass. Inworp. Segen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busch bereikt de bal nog maar net als eerste. Busch geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SicariosUnited - 666machen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SicariosUnited 56%, 666machen 44%.
SicariosUnited - 666machen 1:2