Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 22:55
  • Bekerwedstrijd: Relegation
  • Stadion: 1.FCNITSCH Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2888
FC DREAM TEAM. TUS Gladbach 1920 E.V.
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Zembski passt de bal in één keer door. Auermann rent richting de bal. Szillo verovert de bal door een tackle van achteren. Habelmann onderschept slim de pass. Habelmann haalt uit met een fantastische trap. Nara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Zembski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dötter verovert de bal door een tackle van achteren. Dötter probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bartos de bal. Bartos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dötter met een sublieme pass. Bartos rent richting de bal. Kagels bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos rent richting de bal. Bartos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Klungelig pakt Sonnenschein de bal. Teipel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonnenschein begaat een overtreding. Teipel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Teipel kan niet meer verder spelen. Mertesacker komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Kagels bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos rent richting de bal. Maierbode rent richting de bal. Bartos verovert de bal door een tackle van achteren. Bartos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Galas rent richting de bal. Galas passt de bal in één keer door. Auermann heeft problemen om de bal te vangen. Auermann draait met de bal, schiet en ... Marsen probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Colmorgen neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Auermann is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DREAM TEAM. - TUS Gladbach 1920 E.V. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DREAM TEAM. 49%, TUS Gladbach 1920 E.V. 51%.
FC DREAM TEAM. - TUS Gladbach 1920 E.V. 0:1

47e minuut.
Klungelig pakt Jaap de bal. Jaap geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zembski de bal. Dötter is nu in balbezit. Dötter geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Maierbode geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malafosse met de inworp. Bartos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Achner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Babl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mertesacker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sonnenschein begaat een overtreding. Sonnenschein krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DREAM TEAM. 43%, TUS Gladbach 1920 E.V. 57%.
FC DREAM TEAM. - TUS Gladbach 1920 E.V. 0:1