Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FV Sandhausen dortmund 24
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.9 gemiddelde waardering 19.2
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tausch bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeh onderschept slim de pass. Zeh probeert naar een medespeler te passen. Galle bereikt de bal nog maar net als eerste. Galle draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Sandhausen - dortmund 24 1:0

5e minuut.
Tausch bereikt de bal nog maar net als eerste. Riether verovert de bal door een tackle van achteren. Riether speelt de bal door. Jochem bereikt de bal nog maar net als eerste. Jochem schiet op doel. Furmanek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Teligmann passt de bal zonder na te denken. Friedemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Friedemann geeft een hoge lob. Drescher bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Park speelt de bal door. Panning rent richting de bal. Panning probeert naar een medespeler te passen. Drescher is nu in balbezit. Drescher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Rock met de inworp. Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Park probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Latifi de bal. Latifi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Sandhausen 48%, dortmund 24 52%.
FV Sandhausen - dortmund 24 1:0

46e minuut.
Park rent richting de bal. Teligmann onderschept slim de pass. Teligmann met een sublieme pass. Galle rent richting de bal. Galle schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Technok is nu in balbezit. Langenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Technok maakt een afschuwelijke overtreding. Technok krijgt een gele kaart. Langenberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Langenberg met een snel genomen vrije trap. Torgen is nu in balbezit. Drescher onderschept slim de pass. Drescher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Jacobsen trapt de bal weg van het doel. Zeh geeft een lange en hoge pass. Galani probeert de bal met de borst te controleren. Galle is nu in balbezit. Galle draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Latifi rent richting de bal. Latifi geeft de bal voor. Daar is Schöbl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drescher bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Technok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi passt de bal in één keer door. Drescher is nu in balbezit. Drescher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Sandhausen 51%, dortmund 24 49%.
FV Sandhausen - dortmund 24 1:0