Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaputimkino Skjold FK
2st Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
18 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 17.3
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Pflugradt verovert de bal door een tackle van achteren. Pflugradt probeert naar een medespeler te passen. Dobrea heeft problemen om de bal te vangen. Dobrea geeft een hoge lob. von Boden krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kreer is nu in balbezit. Gamerdinger onderschept slim de pass. Gamerdinger geeft een lange en hoge pass. von Boden bereikt de bal nog maar net als eerste. von Boden draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klingler rent richting de bal. Klingler draait met de bal, schiet en ... Hacke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - Skjold FK 1:0

22e minuut.
Naujoks geeft een lange en hoge pass. von Boden bereikt de bal nog maar net als eerste. Görner begaat een overtreding. von Boden raakt geblesseerd tijdens het duel. Gamerdinger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hacke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - Skjold FK 2:0

25e minuut.
Appel rent richting de bal. Moravčík onderschept slim de pass. Moravčík geeft een lange en hoge pass. Klingler rent richting de bal. Klingler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Gamerdinger probeert naar een medespeler te passen. Robѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Robѕon passt de bal met de wreef. Klingler is nu in balbezit. Klingler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Moravčík geeft een lange en hoge pass. Robѕon rent richting de bal. Robѕon passt de bal zonder na te denken. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moravčík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robѕon bereikt de bal nog maar net als eerste. Robѕon geeft een lange en hoge pass. Klingler springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - Skjold FK 3:0

39e minuut.
von Boden bereikt de bal nog maar net als eerste. von Boden passt de bal in één keer door. Robѕon probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klingler de bal. Klingler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - Skjold FK 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaputimkino 27%, Skjold FK 73%.
Kaputimkino - Skjold FK 4:0

55e minuut.
Pflugradt rent richting de bal. Pflugradt geeft de bal voor. Inworp. Dobrea met een snelle inworp. Robѕon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
von Boden met een sublieme pass. Robѕon rent richting de bal. Robѕon passt de bal in één keer door. Klingler bereikt de bal nog maar net als eerste. Klingler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Görner probeert naar een medespeler te passen. Moravčík is nu in balbezit. Moravčík speelt de bal door. von Boden bereikt de bal nog maar net als eerste. von Boden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Robѕon met een sublieme pass. Gamerdinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamerdinger geeft een hoge lob. Klingler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klingler geeft de bal voor. Hacke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Klungelig pakt Gamerdinger de bal. Görner rent richting de bal. Gamerdinger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gamerdinger krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Klingler verovert de bal door een tackle van achteren. Ruf speelt de bal door. Klingler rent richting de bal. Klingler schiet op doel. Hacke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaputimkino - Skjold FK 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaputimkino 22%, Skjold FK 78%.
Kaputimkino - Skjold FK 5:0