Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Relax Konstanz Arczi
442_Relax Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
36 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 21.9
excellent Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Parzonka kopt de bal weg. Evans bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans passt de bal zonder na te denken. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Durleci onderschept slim de pass. Durleci passt de bal in één keer door. Veltman probeert de bal aan de voet te houden. Sekin is nu in balbezit. Sekin draait met de bal, schiet en ... Haaf bokst de bal weg. Haaf speelt de bal door. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sekin. Sekin krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Veltman raakt geblesseerd tijdens het duel. Veltman met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Frisk de bal. Frisk geeft een lange en hoge pass. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Inworp. Pinkert met een snelle inworp. Regen rent richting de bal. Regen haalt uit met een fantastische trap. Womes krijgt zijn hoofd ertegen. Dassow bokst de bal weg.

14e minuut.
Urbano speelt de bal door. Evans met een sublieme pass. Durleci rent richting de bal. Durleci draait met de bal, schiet en ... Haaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - Arczi 1:0

22e minuut.
Sekin kopt de bal weg. Neuhaus speelt de bal door. Veltman probeert de bal aan de voet te houden. Sekin rent richting de bal. Sekin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Sekin kopt de bal weg. Klungelig pakt Kaczmarek de bal. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci haalt uit met een fantastische trap. Haaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Doeltrap. Haaf trapt de bal weg. Evans kopt de bal weg. Durleci is nu in balbezit. Durleci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - Arczi 2:0

32e minuut.
Neuhaus rent richting de bal. Urbano onderschept slim de pass. Urbano passt de bal met de wreef. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Urbano rent richting de bal. Veltman begaat een overtreding. Urbano raakt geblesseerd tijdens het duel. Urbano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Sekin de bal. Sekin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Durleci rent richting de bal. Durleci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Kampf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin onderschept slim de pass. Sekin met een sublieme pass. Daar is Anzalone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anzalone haalt uit met een fantastische trap. Haaf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anzalone neemt de hoekschop. Sekin springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - Arczi 3:0

38e minuut.
Veltman rent richting de bal. Veltman probeert naar een medespeler te passen. Backensfeld rent richting de bal. Durleci onderschept slim de pass. Durleci geeft een hoge lob. Haaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Neuhaus passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Evans met een snelle inworp. Durleci is nu in balbezit. Durleci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relax Konstanz 34%, Arczi 66%.
Relax Konstanz - Arczi 3:0

48e minuut.
Regen bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite onderschept slim de pass. Panaite probeert naar een medespeler te passen. Sekin is nu in balbezit. Sekin haalt uit met een fantastische trap. Haaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Durleci bereikt de bal nog maar net als eerste. Durleci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Haaf met een harde bal richting middenveld. Durleci kopt de bal weg. Panaite probeert de bal met de borst te controleren. Sekin rent richting de bal. Sekin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Urbano speelt de bal door. Panaite bereikt de bal nog maar net als eerste. Panaite met een sublieme pass. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Panaite is nu in balbezit. Panaite heeft problemen om de bal te vangen. Panaite passt de bal in één keer door. Sekin rent richting de bal. Sekin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Kampf zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anzalone probeert de bal met de borst te controleren. Sekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Kampf is nu in balbezit. Panaite onderschept slim de pass. Panaite met een sublieme pass. Anzalone is nu in balbezit. Anzalone schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Urbano passt de bal in één keer door. Durleci is nu in balbezit. Durleci schiet op doel. Kaczmarek probeert de bal aan de voet te houden. Haaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - Arczi 4:0

72e minuut.
Sekin passt de bal zonder na te denken. Backensfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Evans met een sublieme pass. Sekin is nu in balbezit. Sekin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Relax Konstanz - Arczi 5:0

84e minuut.
Kampf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekin verovert de bal door een tackle van achteren. Sekin passt de bal in één keer door. Durleci rent richting de bal. Durleci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anzalone zal de hoekschop nemen. Daar is Neuhaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekin is nu in balbezit. Sekin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kaczmarek de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Relax Konstanz 27%, Arczi 73%.
Relax Konstanz - Arczi 5:0