Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lößtal Epidermis Club
541 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 17.1
good Schieten unsatisfactory
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Hägerbäumer is nu in balbezit. Basarić onderschept slim de pass. Basarić passt de bal zonder na te denken. Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Prinzessin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deschenhalm komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Ipsen legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Romero raakt geblesseerd tijdens het duel. Romero legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Johannsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lößtal - Epidermis Club 1:0

17e minuut.
Zander kopt de bal weg. Tempelmann rent richting de bal. Tempelmann speelt de bal door. Klungelig pakt Romero de bal. Romero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Konopka passt de bal met de wreef. Zander rent richting de bal. Zander met een sublieme pass. Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Deschenhalm bereikt de bal nog maar net als eerste. Zander verovert de bal door een tackle van achteren. Zander probeert naar een medespeler te passen. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lößtal 42%, Epidermis Club 58%.
FC Lößtal - Epidermis Club 1:0

47e minuut.
Hähnlein met een sublieme pass. Zander is nu in balbezit. Zander passt de bal met de wreef. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Basarić speelt de bal door. Zander rent richting de bal. Zander speelt de bal door. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lößtal - Epidermis Club 2:0

54e minuut.
Kalus passt de bal zonder na te denken. Habben bereikt de bal nog maar net als eerste. Habben passt de bal zonder na te denken. Romero is nu in balbezit. Romero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hähnlein passt de bal zonder na te denken. Zander geeft een lange en hoge pass. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero schiet op doel. Johannsen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lößtal - Epidermis Club 3:0

62e minuut.
Wahrburg trapt de bal weg van het doel. Zander rent richting de bal. Zander speelt de bal door. Klungelig pakt Romero de bal. Romero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Basarić kopt de bal weg. Zander met een sublieme pass. Tempelmann is nu in balbezit. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Johannsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Deschenhalm is nu in balbezit. Zander onderschept slim de pass. Zander probeert naar een medespeler te passen. Romero rent richting de bal. Romero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lößtal - Epidermis Club 4:0

79e minuut.
Zander probeert naar een medespeler te passen. Hähnlein heeft problemen om de bal te vangen. Hähnlein probeert naar een medespeler te passen. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Tempelmann speelt de bal door. Hägerbäumer probeert naar een medespeler te passen. Haarhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero draait met de bal, schiet en ... Johannsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lößtal 39%, Epidermis Club 61%.
FC Lößtal - Epidermis Club 4:0