Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zappato Shaemas FC
C3 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
8% Spel op eigen helft 92%
65 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 11.5
outstanding Schieten hopeless
excellent Passen hopeless
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Tano verovert de bal door een tackle van achteren. Pingel rent richting de bal. Pingel passt de bal in één keer door. Szewczak rent richting de bal. Szewczak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Daar is Tano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tano geeft een hoge lob. Szewczak rent richting de bal. Szewczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 1:0

3e minuut.
Stanislawski probeert naar een medespeler te passen. Minkwitz heeft problemen om de bal te vangen. Szewczak rent richting de bal. Szewczak draait met de bal, schiet en ... Rüssmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 2:0

5e minuut.
Jecht is nu in balbezit. Jecht geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Meisterkauf met een snelle inworp. Pingel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jecht trapt de bal weg. Schwaighöfer kopt de bal weg. Meisterkauf probeert naar een medespeler te passen. Tano is nu in balbezit. Tano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Erdinger speelt de bal door. Meisterkauf heeft problemen om de bal te vangen. Meisterkauf speelt de bal door. Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Rüssmann met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Schwaighöfer de bal. Pingel met een sublieme pass. Tano rent richting de bal. Tano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pingel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tano de bal. Tano passt de bal zonder na te denken. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak haalt uit met een fantastische trap. Rüssmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Tano de bal. Tano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 3:0

13e minuut.
Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tano passt de bal in één keer door. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak haalt uit met een fantastische trap. Loser probeert de bal aan de voet te houden. Rüssmann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Inworp. Meisterkauf met een snelle inworp. Pingel geeft de bal voor. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 4:0

17e minuut.
Tano verovert de bal door een tackle van achteren. Tano passt de bal met de wreef. Marsen is nu in balbezit. Szewczak onderschept slim de pass. Szewczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jecht met een harde bal richting middenveld. Pingel met een sublieme pass. Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Traab passt de bal zonder na te denken. Minkwitz heeft problemen om de bal te vangen. Pingel speelt de bal door. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Rüssmann met een harde bal richting middenveld. Traab kopt de bal weg. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Loser de bal onder controle te krijgen. Rüssmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tano is nu in balbezit. Tano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 5:0

23e minuut.
Traab heeft problemen om de bal te vangen. Traab geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jecht de bal. Tano rent richting de bal. Tano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 6:0

23e minuut.
Stanislawski rent richting de bal. Szewczak rent richting de bal. Szewczak geeft een lange en hoge pass. Tano is nu in balbezit. Tano draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szewczak is nu in balbezit. Szewczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 7:0

25e minuut.
Kuśmierzak komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Traab is nu in balbezit. Traab speelt de bal door. Garms is nu in balbezit. Meisterkauf verovert de bal door een tackle van achteren. Meisterkauf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rüssmann trapt de bal weg van het doel. Pingel is nu in balbezit. Pingel passt de bal in één keer door. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Traab geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Erdinger passt de bal in één keer door. Traab probeert naar een medespeler te passen. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak geeft een hoge lob. Tano maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rüssmann met een harde bal richting middenveld. Traab kopt de bal weg. Szewczak is nu in balbezit. Szewczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rüssmann trapt de bal weg van het doel. Pingel kopt de bal weg. Tano rent richting de bal. Meisterkauf geeft een lange en hoge pass. Szewczak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Garms, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tano rent richting de bal. Tano geeft een hoge lob. Szewczak rent richting de bal. Szewczak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Loser trapt de bal weg van het doel. Pingel kopt de bal weg. Szewczak rent richting de bal. Szewczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Doeltrap. Rüssmann met een harde bal richting middenveld. Traab probeert naar een medespeler te passen. Szewczak heeft problemen om de bal te vangen. Szewczak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Tano draait met de bal, schiet en ... Rüssmann speelt de bal door. Traab kopt de bal weg. Szewczak rent richting de bal. Szewczak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Rüssmann trapt de bal weg. Traab kopt de bal weg. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak schiet op doel. Rüssmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 8:0

42e minuut.
Pingel probeert naar een medespeler te passen. Tano heeft problemen om de bal te vangen. Tano passt de bal met de wreef. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Doeltrap. Jecht trapt de bal weg. Pingel kopt de bal weg. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zappato 6%, Shaemas FC 94%.
Zappato - Shaemas FC 8:0

47e minuut.
Traab probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pingel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pingel passt de bal met de wreef. Traab geeft een lange en hoge pass. Tano springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 9:0

48e minuut.
Pingel passt de bal in één keer door. Meisterkauf bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisterkauf passt de bal in één keer door. Tano is nu in balbezit. Tano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 10:0

50e minuut.
Meisterkauf geeft een hoge lob. Szewczak kopt de bal weg. Klungelig pakt Jecht de bal. Tano is nu in balbezit. Tano draait met de bal, schiet en ... Rüssmann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tano is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Loser trapt de bal weg van het doel. Pingel met een sublieme pass. Meisterkauf is nu in balbezit. Meisterkauf geeft de bal voor. Szewczak kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pingel kopt de bal weg. Szewczak heeft problemen om de bal te vangen. Szewczak met een sublieme pass. Tano is nu in balbezit. Tano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 11:0

55e minuut.
Meisterkauf met de inworp. Pingel met een sublieme pass. Daar is Tano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tano schiet op doel. Jecht probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Meisterkauf met een sublieme pass. Pingel rent richting de bal. Pingel passt de bal zonder na te denken. Meisterkauf geeft een lange en hoge pass. Tano springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Schwaighöfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pingel verovert de bal door een tackle van achteren. Pingel geeft een hoge lob. Tano is nu in balbezit. Tano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Pingel onderschept slim de pass. Pingel probeert naar een medespeler te passen. Traab speelt de bal door. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak schiet op doel. Rüssmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Szewczak de bal. Szewczak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tano heeft problemen om de bal te vangen. Tano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 12:0

60e minuut.
Traab bereikt de bal nog maar net als eerste. Traab geeft de bal voor. Loser heeft problemen om de bal te vangen. Szewczak is nu in balbezit. Szewczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 13:0

66e minuut.
Pingel probeert naar een medespeler te passen. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tano rent richting de bal. Tano schiet op doel. Rüssmann probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 14:0

67e minuut.
Daubmeier komt het veld opgelopen. Mulde komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Pingel passt de bal met de wreef. Kuśmierzak is nu in balbezit. Kuśmierzak passt de bal met de wreef. Tano is nu in balbezit. Tano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 15:0

70e minuut.
Tano rent richting de bal. Szewczak rent richting de bal. Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak rent richting de bal. Szewczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 16:0

70e minuut.
Stanislawski rent richting de bal. Szewczak onderschept slim de pass. Schwaighöfer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schwaighöfer krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Pingel probeert naar een medespeler te passen. Traab heeft problemen om de bal te vangen. Traab passt de bal in één keer door. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tano schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jecht de bal onder controle te krijgen. Rüssmann probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Doeltrap. Rüssmann trapt de bal weg van het doel. Minkwitz kopt de bal weg. Szewczak is nu in balbezit. Szewczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 17:0

75e minuut.
Minkwitz probeert naar een medespeler te passen. Stanislawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak verovert de bal door een tackle van achteren. Tano is nu in balbezit. Tano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Jecht bereikt de bal nog maar net als eerste. Jecht geeft de bal voor. Inworp. Meisterkauf met de inworp. Pingel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Pingel kopt de bal weg. Szewczak is nu in balbezit. Szewczak passt de bal met de wreef. Tano is nu in balbezit. Tano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 18:0

83e minuut.
Pingel probeert naar een medespeler te passen. Traab rent richting de bal. Traab met een sublieme pass. Szewczak rent richting de bal. Szewczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Traab kopt de bal weg. Tano is nu in balbezit. Tano passt de bal met de wreef. Szewczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Loser met een harde bal richting middenveld. Traab met een sublieme pass. Klungelig pakt Szewczak de bal. Szewczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 19:0

87e minuut.
Erdinger probeert naar een medespeler te passen. Pingel probeert de bal met de borst te controleren. Pingel geeft een hoge lob. Szewczak is nu in balbezit. Szewczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 20:0

90e minuut.
Erdinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Erdinger geeft de bal voor. Traab bereikt de bal nog maar net als eerste. Traab haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zappato - Shaemas FC 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zappato 11%, Shaemas FC 89%.
Zappato - Shaemas FC 21:0