Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
redseadiver FC Têtes de Lard
glouglou Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 18.2
adequate Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Šames is nu in balbezit. Šames probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Calini de bal. Calini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redseadiver - FC Têtes de Lard 1:0

3e minuut.
Casas verovert de bal door een tackle van achteren. Casas geeft de bal voor. Daar is Rodzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calini schiet op doel. Paal! Collard bokst de bal weg.

7e minuut.
Yusifli speelt de bal door. Peláez is nu in balbezit. Peláez probeert naar een medespeler te passen. Calini rent richting de bal. Calini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Šames is nu in balbezit. Šames haalt uit met een fantastische trap. Collard probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
redseadiver - FC Têtes de Lard 2:0

9e minuut.
Daar is Vialaret, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahé bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahé probeert naar een medespeler te passen. Calini is nu in balbezit. Calini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Collard met een harde bal richting middenveld. Šames bereikt de bal nog maar net als eerste. Šames geeft de bal voor. Calini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calini draait met de bal, schiet en ... Collard bokst de bal weg.

12e minuut.
Šames onderschept slim de pass. Šames passt de bal in één keer door. Calini is nu in balbezit. Calini draait met de bal, schiet en ... Collard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redseadiver - FC Têtes de Lard 3:0

13e minuut.
Holmén heeft problemen om de bal te vangen. Mahé is nu in balbezit. Holmén schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Holmén krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Peláez rent richting de bal. Peláez passt de bal zonder na te denken. Daar is Calini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calini schiet op doel. Collard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Šames passt de bal in één keer door. Peláez met een sublieme pass. Klungelig pakt Calini de bal. Šames rent richting de bal. Šames schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Casas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Šames de bal. Šames geeft een hoge lob. Peláez rent richting de bal. Peláez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Calini schiet op doel. Bourbon probeert de bal aan de voet te houden. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap. Collard werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
redseadiver - FC Têtes de Lard 4:0

39e minuut.
Vialaret passt de bal met de wreef. Mahé is nu in balbezit. Mahé geeft een hoge lob. Daar is Calini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calini draait met de bal, schiet en ... Collard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
redseadiver - FC Têtes de Lard 5:0

45e minuut.
Janson geeft de bal voor. Šames rent richting de bal. Šames speelt de bal door. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redseadiver 26%, FC Têtes de Lard 74%.
redseadiver - FC Têtes de Lard 5:0

52e minuut.
Holmén speelt de bal door. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez probeert naar een medespeler te passen. Calini rent richting de bal. Calini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gallais onderschept slim de pass. Holmén onderschept slim de pass. Holmén met een sublieme pass. Klungelig pakt Calini de bal. Calini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Šames rent richting de bal. Šames draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
redseadiver - FC Têtes de Lard 6:0

60e minuut.
Casas geeft de bal voor. Bourbon rent richting de bal. Peláez onderschept slim de pass. Peláez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cabaye geeft de bal voor. Casas kopt de bal weg. Calini bereikt de bal nog maar net als eerste. Šames rent richting de bal. Šames draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
redseadiver - FC Têtes de Lard 7:0

65e minuut.
Daar is Casas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casas met een sublieme pass. Holmén met een sublieme pass. Calini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Casas geeft de bal voor. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez probeert naar een medespeler te passen. Calini is nu in balbezit. Calini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
redseadiver - FC Têtes de Lard 8:0

72e minuut.
Dumas rent richting de bal. Peláez onderschept slim de pass. Peláez speelt de bal door. Šames is nu in balbezit. Šames draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dubois heeft problemen om de bal te vangen. Šames bereikt de bal nog maar net als eerste. Šames speelt de bal door. Calini is nu in balbezit. Calini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Holmén passt de bal zonder na te denken. Peláez probeert naar een medespeler te passen. Calini is nu in balbezit. Calini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
redseadiver - FC Têtes de Lard 9:0

88e minuut.
Casas passt de bal in één keer door. Šames rent richting de bal. Šames passt de bal zonder na te denken. Calini bereikt de bal nog maar net als eerste. Calini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: redseadiver 22%, FC Têtes de Lard 78%.
redseadiver - FC Têtes de Lard 9:0