Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elsa Football Club SoRare
a Tactiek 442
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
60 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.8 gemiddelde waardering 36.1
very good Schieten adequate
very good Passen weak
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Macón rent richting de bal. Fonseca speelt de bal door. Natouri probeert naar een medespeler te passen. Jewutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jewutis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Jewutis onderschept slim de pass. Sauvage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage speelt de bal door. Jewutis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jewutis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Salas kopt de bal weg. Daar is Forest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sauvage is nu in balbezit. Macón is nu in balbezit. Macón haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Várady rent richting de bal. Natouri onderschept slim de pass. Natouri probeert naar een medespeler te passen. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Macón probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Natouri verovert de bal door een tackle van achteren. Macón is nu in balbezit. Macón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Natouri speelt de bal door. Dunin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacroix verovert de bal door een tackle van achteren. Lacroix geeft een hoge lob. Jewutis rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Macón kopt de bal weg. Daar is Jewutis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forest is nu in balbezit. Jewutis onderschept slim de pass. Jewutis schiet op doel. Negrilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - SoRare 1:0

10e minuut.
Inworp. Salas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fonseca met een sublieme pass. Jewutis is nu in balbezit. Jewutis haalt uit met een fantastische trap. Negrilă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - SoRare 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Rondeau de bal. Ocampo rent richting de bal. Salas onderschept slim de pass. Jewutis is nu in balbezit. Jewutis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Negrilă met een harde bal richting middenveld. Natouri kopt de bal weg. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jewutis onderschept slim de pass. Jewutis geeft een lange en hoge pass. Macón kopt de bal weg. Fonseca speelt de bal door. Sauvage probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Negrilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macón rent richting de bal. Macón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - SoRare 3:0

20e minuut.
Jodar heeft problemen om de bal te vangen. Jodar passt de bal in één keer door. Várady is nu in balbezit. Macón onderschept slim de pass. Macón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Jewutis de bal. Jewutis speelt de bal door. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón draait met de bal, schiet en ... Małolepszy probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jewutis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pudełko komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Najbuk probeert de bal aan de voet te houden. Natouri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Macón de bal. Macón haalt uit met een fantastische trap. Negrilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - SoRare 4:0

35e minuut.
Ben Barek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Macón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Várady rent richting de bal. Macón onderschept slim de pass. Macón haalt uit met een fantastische trap. Negrilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Macón schiet op doel. Małolepszy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Natouri zal de hoekschop nemen. Pudełko krijgt zijn hoofd ertegen. Negrilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Małolepszy heeft problemen om de bal te vangen. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón draait met de bal, schiet en ... Negrilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Fonseca passt de bal in één keer door. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko speelt de bal door. Macón rent richting de bal. Macón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - SoRare 5:0

43e minuut.
Natouri met een sublieme pass. Lacroix bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacroix geeft een hoge lob. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - SoRare 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elsa Football Club 14%, SoRare 86%.
Elsa Football Club - SoRare 6:0

49e minuut.
Klungelig pakt Macón de bal. Małolepszy rent richting de bal. Macón onderschept slim de pass. Macón draait met de bal, schiet en ... Negrilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Macón rent richting de bal. Macón passt de bal zonder na te denken. Pudełko is nu in balbezit. Pudełko draait met de bal, schiet en ... Najbuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Salas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - SoRare 7:0

55e minuut.
Salas met een sublieme pass. Pudełko speelt de bal door. Sauvage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - SoRare 8:0

60e minuut.
Sauvage rent richting de bal. Sauvage draait met de bal, schiet en ... Macón probeert de bal aan de voet te houden. Pudełko rent richting de bal. Pudełko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Salas is nu in balbezit. Salas passt de bal in één keer door. Fonseca met een sublieme pass. Klungelig pakt Macón de bal. Macón draait met de bal, schiet en ... Negrilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Małolepszy met een harde bal richting middenveld. Pudełko kopt de bal weg. Macón rent richting de bal. Macón geeft een lange en hoge pass. Fonseca maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lacroix rent richting de bal. Lacroix speelt de bal door. Pudełko speelt de bal door. Klungelig pakt Macón de bal. Macón draait met de bal, schiet en ... Negrilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Macón schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jodar heeft problemen om de bal te vangen. Macón onderschept slim de pass. Macón speelt de bal door. Sauvage rent richting de bal. Sauvage draait met de bal, schiet en ... Negrilă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Daar is Macón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pudełko passt de bal zonder na te denken. Sauvage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sauvage is nu in balbezit. Sauvage schiet op doel. Negrilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - SoRare 9:0

75e minuut.
Rondeau probeert de bal met de borst te controleren. Macón rent richting de bal. Rondeau onderschept slim de pass. Pudełko onderschept slim de pass. Pudełko passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Negrilă trapt de bal weg van het doel. Rondeau kopt de bal weg. Daar is Forest, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sauvage is nu in balbezit. Sauvage schiet op doel. Negrilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - SoRare 10:0

77e minuut.
Pudełko rent richting de bal. Pudełko passt de bal met de wreef. Sauvage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Elsa Football Club - SoRare 11:0

80e minuut.
Kłaczkowski speelt de bal door. Lacroix rent richting de bal. Lacroix passt de bal zonder na te denken. Sauvage bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Natouri met een snelle inworp. Macón bereikt de bal nog maar net als eerste. Sauvage is nu in balbezit. Sauvage schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elsa Football Club 12%, SoRare 88%.
Elsa Football Club - SoRare 11:0