Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Défenseurs de Neriak FC. PORTO
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 24.6
average Schieten poor
poor Passen weak
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Bourgeois trapt de bal weg van het doel. Mounier kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Goncalves de bal onder controle te krijgen. Peyroche rent richting de bal. Peyroche draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mounier rent richting de bal. Emery verovert de bal door een tackle van achteren. Emery passt de bal met de wreef. Godard rent richting de bal. Godard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Horn is nu in balbezit. Teixeira verovert de bal door een tackle van achteren. Teixeira passt de bal zonder na te denken. Peyroche is nu in balbezit. Peyroche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Matuidi rent richting de bal. Peyroche onderschept slim de pass. Peyroche passt de bal zonder na te denken. Teixeira heeft problemen om de bal te vangen. Teixeira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Delacroix onderschept slim de pass. Delacroix geeft een hoge lob. Pottier rent richting de bal. Godard verovert de bal door een tackle van achteren. Godard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Emery met een sublieme pass. Inworp. Mounier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hornus kan de bal niet met de borst controleren. Hornus geeft een lange en hoge pass. Bourgeois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ouédec passt de bal zonder na te denken. Mounier rent richting de bal. Emery tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emery krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Défenseurs de Neriak 38%, FC. PORTO 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Défenseurs de Neriak - FC. PORTO 0:0

62e minuut.
Bourgeois trapt de bal weg van het doel. Janvier kopt de bal weg. Horn probeert de bal aan de voet te houden. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Zehren verovert de bal door een tackle van achteren. Horn is nu in balbezit. Horn passt de bal zonder na te denken. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira schiet op doel. Bourgeois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Ouédec kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Horn de bal onder controle te krijgen. Peyroche rent richting de bal. Teixeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teixeira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ouédec verovert de bal door een tackle van achteren. Emery verovert de bal door een tackle van achteren. Emery passt de bal in één keer door. Godard rent richting de bal. Godard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ouédec kan de bal niet met de borst controleren. Emery speelt de bal door. Godard rent richting de bal. Godard haalt uit met een fantastische trap. Garande probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Défenseurs de Neriak - FC. PORTO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Défenseurs de Neriak 34%, FC. PORTO 66%.
Défenseurs de Neriak - FC. PORTO 0:1