Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
As Aulnoye JONATHAN RICHARD
451 2020 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
29 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.2 gemiddelde waardering 18.1
very good Schieten weak
average Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Iliev rent richting de bal. Iliev passt de bal zonder na te denken. Mekhloufi rent richting de bal. Madar onderschept slim de pass. Madar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliev passt de bal met de wreef. Madar heeft problemen om de bal te vangen. Madar schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - JONATHAN RICHARD 1:0

7e minuut.
Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Guéry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guéry passt de bal met de wreef. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Guéry speelt de bal door. Marche rent richting de bal. Marche geeft een hoge lob. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - JONATHAN RICHARD 2:0

9e minuut.
Mekhloufi met een sublieme pass. Iliev is nu in balbezit. Iliev passt de bal zonder na te denken. Madar is nu in balbezit. Madar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Guéry geeft een lange en hoge pass. Madar heeft problemen om de bal te vangen. Madar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Charlot de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iliev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Madar springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - JONATHAN RICHARD 3:0

23e minuut.
Iliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlot verovert de bal door een tackle van achteren. Madar verovert de bal door een tackle van achteren. Madar haalt uit met een fantastische trap. Mussard maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Perraud onderschept slim de pass. Perraud passt de bal in één keer door. Iliev is nu in balbezit. Madar rent richting de bal. Madar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - JONATHAN RICHARD 4:0

42e minuut.
Iliev verovert de bal door een tackle van achteren. Madar is nu in balbezit. Cissé bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar verovert de bal door een tackle van achteren. Madar draait met de bal, schiet en ... Mussard bokst de bal weg. Marche heeft problemen om de bal te vangen. Madar verovert de bal door een tackle van achteren. Madar haalt uit met een fantastische trap. Mussard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - JONATHAN RICHARD 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 23%, JONATHAN RICHARD 77%.
As Aulnoye - JONATHAN RICHARD 5:0

48e minuut.
Cissé probeert naar een medespeler te passen. Iliev heeft problemen om de bal te vangen. Iliev speelt de bal door. Madar rent richting de bal. Madar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Iliev is nu in balbezit. Iliev speelt de bal door. Guéry bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Guéry rent richting de bal. Guéry passt de bal in één keer door. Madar rent richting de bal. Madar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - JONATHAN RICHARD 6:0

65e minuut.
Guéry rent richting de bal. Guéry geeft een hoge lob. Charlot heeft problemen om de bal te vangen. Madar rent richting de bal. Madar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - JONATHAN RICHARD 7:0

67e minuut.
Cissé probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Iliev is nu in balbezit. Iliev passt de bal zonder na te denken. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jonquet kopt de bal weg. Przyłuski bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski geeft de bal voor. Madar is nu in balbezit. Madar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - JONATHAN RICHARD 8:0

71e minuut.
Guéry kopt de bal weg. Daar is Iliev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - JONATHAN RICHARD 9:0

78e minuut.
Madar passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marche de bal. Madar verovert de bal door een tackle van achteren. Madar draait met de bal, schiet en ... Mussard maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - JONATHAN RICHARD 10:0

85e minuut.
Guéry geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cissé de bal. Perraud bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyłuski verovert de bal door een tackle van achteren. Przyłuski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Claverie kopt de bal weg. Klungelig pakt Sautron de bal. Madar bereikt de bal nog maar net als eerste. Madar schiet op doel. Mussard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
As Aulnoye - JONATHAN RICHARD 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: As Aulnoye 10%, JONATHAN RICHARD 90%.
As Aulnoye - JONATHAN RICHARD 11:0