Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic fan 42 AC Milan foot
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 15.5
excellent Schieten unsatisfactory
excellent Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kozicki probeert naar een medespeler te passen. Rus geeft de bal voor. Dumitriu kopt de bal weg. Barreda is nu in balbezit. Barreda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Dumitriu passt de bal zonder na te denken. Ben Arfa is nu in balbezit. Barreda verovert de bal door een tackle van achteren. Barreda haalt uit met een fantastische trap. Giraud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 1:0

6e minuut.
Farrell kopt de bal weg. Klungelig pakt Dumitriu de bal. Dumitriu speelt de bal door. Barreda is nu in balbezit. Barreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 2:0

9e minuut.
Inworp. Rus met een snelle inworp. Van Driessche is nu in balbezit. Van Driessche geeft de bal voor. Barreda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Giraud trapt de bal weg. Ticu kopt de bal weg. Barreda rent richting de bal. Barreda haalt uit met een fantastische trap. Giraud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Buczkowski met een sublieme pass. Rus is nu in balbezit. Rus geeft een hoge lob. Dumitriu is nu in balbezit. Dumitriu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barreda is nu in balbezit. Barreda draait met de bal, schiet en ... Giraud bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 3:0

14e minuut.
Daar is Cano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu met een sublieme pass. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Barreda passt de bal met de wreef. Farrell rent richting de bal. Farrell passt de bal zonder na te denken. Dumitriu is nu in balbezit. Dumitriu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dumitriu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Krawczyk de bal onder controle te krijgen. Barreda is nu in balbezit. Barreda draait met de bal, schiet en ... Giraud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 4:0

21e minuut.
Barreda verovert de bal door een tackle van achteren. Barreda speelt de bal door. Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu haalt uit met een fantastische trap. Giraud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 5:0

23e minuut.
Rus passt de bal zonder na te denken. Ticu rent richting de bal. Ticu probeert naar een medespeler te passen. Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ticu kopt de bal weg. Daar is Dumitriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitriu met een sublieme pass. Barreda rent richting de bal. Barreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 6:0

26e minuut.
Barreda probeert de bal aan de voet te houden. Dumitriu kopt de bal weg. Barreda rent richting de bal. Barreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 7:0

30e minuut.
Ticu verovert de bal door een tackle van achteren. Ticu passt de bal zonder na te denken. Dumitriu geeft de bal voor. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda haalt uit met een fantastische trap. Giraud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sassus rent richting de bal. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda haalt uit met een fantastische trap. Gravelaine probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Giraud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 8:0

33e minuut.
Daar is Casolari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitriu is nu in balbezit. Casolari probeert naar een medespeler te passen. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda haalt uit met een fantastische trap. Giraud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 9:0

37e minuut.
Ticu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticu passt de bal zonder na te denken. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda haalt uit met een fantastische trap. Giraud probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 10:0

40e minuut.
Klungelig pakt Ticu de bal. Ticu passt de bal met de wreef. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 11:0

43e minuut.
Farrell rent richting de bal. Casolari is nu in balbezit. Farrell verovert de bal door een tackle van achteren. Farrell geeft de bal voor. Barreda springt en kopt de bal. Giraud kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 12:0

45e minuut.
Guilloux rent richting de bal. Guilloux geeft de bal voor. Ticu kopt de bal weg. Barreda heeft problemen om de bal te vangen. Barreda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic fan 42 10%, AC Milan foot 90%.
Magic fan 42 - AC Milan foot 13:0

47e minuut.
Pompom bereikt de bal nog maar net als eerste. Pompom geeft een lange en hoge pass. Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu schiet op doel. Giraud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 14:0

49e minuut.
Sassus kan de bal niet met de borst controleren. Ticu is nu in balbezit. Ticu geeft een hoge lob. Barreda rent richting de bal. Barreda haalt uit met een fantastische trap. Giraud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 15:0

54e minuut.
Barreda geeft een hoge lob. Ticu met een sublieme pass. Dumitriu controleert de bal met de borst. Ticu is nu in balbezit. Ticu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Farrell passt de bal zonder na te denken. Kozicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Rus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rus geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giraud met een sublieme pass. Van Driessche kopt de bal weg. Ticu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticu geeft de bal voor. Dumitriu krijgt zijn hoofd ertegen. Giraud probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barreda rent richting de bal. Barreda haalt uit met een fantastische trap. Giraud werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 16:0

59e minuut.
Farrell rent richting de bal. Farrell speelt de bal door. Barreda is nu in balbezit. Rus is nu in balbezit. Rus geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Sassus bereikt de bal nog maar net als eerste. Ticu verovert de bal door een tackle van achteren. Ticu geeft de bal voor. Barreda maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dumitriu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 17:0

77e minuut.
Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda met een sublieme pass. Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitriu haalt uit met een fantastische trap. Giraud werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Pompom verovert de bal door een tackle van achteren. Pompom speelt de bal door. Barreda is nu in balbezit. Barreda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 18:0

82e minuut.
Farrell geeft de bal voor. Giraud probeert naar een medespeler te passen. Farrell kopt de bal weg. Dumitriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitriu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 19:0

84e minuut.
Kozicki met een snelle inworp. Farrell geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gravelaine de bal. Barreda is nu in balbezit. Barreda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic fan 42 - AC Milan foot 20:0

87e minuut.
Farrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrell geeft een hoge lob. Barreda bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreda haalt uit met een fantastische trap. Giraud maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic fan 42 21%, AC Milan foot 79%.
Magic fan 42 - AC Milan foot 20:0