Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:04
  • Bekerwedstrijd: Qualification
  • Stadion: DF Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16535
DAVID FERRAND Chengdu Dragons
DEF 5 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
54 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 19.5
formidable Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Samáš geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Roessler de bal. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 1:0

6e minuut.
Borg is nu in balbezit. Censini rent richting de bal. Censini passt de bal zonder na te denken. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 2:0

7e minuut.
Daar is Bergqvist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergqvist passt de bal met de wreef. Samáš met een sublieme pass. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Inworp. Chinţoiu met een snelle inworp. Guilloux rent richting de bal. Chlewiński onderschept slim de pass. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap. Hoarau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guivarc`h rent richting de bal. Guivarc`h geeft een lange en hoge pass. Chinţoiu kopt de bal weg. Borg bereikt de bal nog maar net als eerste. Borg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Chlewiński rent richting de bal. Guivarc`h verovert de bal door een tackle van achteren. Guivarc`h geeft de bal voor. Loiseau kopt de bal weg. Samáš geeft de bal voor. Hoarau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 3:0

16e minuut.
Rövşənov passt de bal zonder na te denken. Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini passt de bal zonder na te denken. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Guilloux rent richting de bal. Samáš verovert de bal door een tackle van achteren. Samáš geeft een hoge lob. Censini rent richting de bal. Censini haalt uit met een fantastische trap. Hoarau kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 4:0

20e minuut.
Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini passt de bal met de wreef. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński draait met de bal, schiet en ... Hoarau werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 5:0

22e minuut.
Borg rent richting de bal. Censini rent richting de bal. Censini met een sublieme pass. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 6:0

25e minuut.
Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński geeft de bal voor. Borg kopt de bal weg. Censini rent richting de bal. Censini schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Daar is Samáš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samáš met een sublieme pass. Borg geeft een hoge lob. Censini rent richting de bal. Censini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Samáš passt de bal met de wreef. Borg rent richting de bal. Borg speelt de bal door. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński schiet op doel. Hoarau bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 7:0

32e minuut.
Censini onderschept slim de pass. Censini passt de bal in één keer door. Daar is Chlewiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borg rent richting de bal. Borg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Chlewiński is nu in balbezit. Borg is nu in balbezit. Borg passt de bal met de wreef. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński schiet op doel. Hoarau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 8:0

36e minuut.
Chlewiński is nu in balbezit. Chinţoiu is nu in balbezit. Chinţoiu probeert naar een medespeler te passen. Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 9:0

39e minuut.
Borg probeert naar een medespeler te passen. Bergqvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergqvist geeft een hoge lob. Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hoarau met een harde bal richting middenveld. Bergqvist kopt de bal weg. Klungelig pakt Censini de bal. Censini schiet op doel. Hoarau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Varin rent richting de bal. Chlewiński verovert de bal door een tackle van achteren. Chlewiński passt de bal met de wreef. Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini haalt uit met een fantastische trap. Hoarau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAVID FERRAND 26%, Chengdu Dragons 74%.
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 9:0

48e minuut.
Borg passt de bal zonder na te denken. François rent richting de bal. François passt de bal met de wreef. Censini rent richting de bal. Censini draait met de bal, schiet en ... Hoarau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Guilloux de bal. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 10:0

51e minuut.
Chiba geeft een hoge lob. Roessler heeft problemen om de bal te vangen. Borg is nu in balbezit. Borg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 11:0

52e minuut.
Blaise met een sublieme pass. Roessler heeft problemen om de bal te vangen. Censini verovert de bal door een tackle van achteren. Censini draait met de bal, schiet en ... Hoarau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 12:0

53e minuut.
Blaise passt de bal in één keer door. Inworp. Chinţoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borg is nu in balbezit. Borg geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Bergqvist zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Censini is nu in balbezit. Censini passt de bal zonder na te denken. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 13:0

60e minuut.
Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński geeft de bal voor. Daar is Guivarc`h, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Censini bereikt de bal nog maar net als eerste. Censini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 14:0

65e minuut.
Chlewiński passt de bal zonder na te denken. Censini rent richting de bal. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 15:0

69e minuut.
Bergqvist met een sublieme pass. Censini is nu in balbezit. Censini passt de bal in één keer door. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 16:0

70e minuut.
Bergqvist met de inworp. Censini rent richting de bal. Censini met een sublieme pass. Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Rövşənov verovert de bal door een tackle van achteren. Rövşənov passt de bal in één keer door. Roessler is nu in balbezit. Censini verovert de bal door een tackle van achteren. Censini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bergqvist kopt de bal weg. Censini met een sublieme pass. Roessler probeert de bal aan de voet te houden. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap. Hoarau probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Borg geeft een hoge lob. Guilloux geeft een hoge lob. Bergqvist geeft een hoge lob. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński schiet op doel. Hoarau verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Varin geeft een lange en hoge pass. Oldenburger rent richting de bal. Rövşənov is nu in balbezit. Rövşənov geeft een hoge lob. Censini rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Censini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 17:0

81e minuut.
François rent richting de bal. Censini verovert de bal door een tackle van achteren. Censini met een sublieme pass. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 18:0

84e minuut.
Censini probeert de bal met de borst te controleren. Borg bereikt de bal nog maar net als eerste. Borg passt de bal zonder na te denken. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Samáš kopt de bal weg. Daar is Censini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Censini passt de bal zonder na te denken. Chlewiński is nu in balbezit. Chlewiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Borg passt de bal zonder na te denken. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński passt de bal zonder na te denken. Censini is nu in balbezit. Censini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński passt de bal in één keer door. Censini rent richting de bal. Censini haalt uit met een fantastische trap. Hoarau maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 19:0

90e minuut.
Chlewiński rent richting de bal. Chlewiński haalt uit met een fantastische trap. Roessler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Daar is François, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAVID FERRAND 13%, Chengdu Dragons 87%.
DAVID FERRAND - Chengdu Dragons 20:0