Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Créteil-Lusitanos US Beaumont
lolXD Tactiek oi
59% Balbezit 41%
16% Spel op eigen helft 84%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 21.5
very good Schieten poor
very good Passen weak
adequate Verdedigen poor


8e minuut.
Colquhoun rent richting de bal. Colquhoun passt de bal met de wreef. Kinkladze is nu in balbezit. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze schiet op doel. Paal! Paasio heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 1:0

9e minuut.
Vaquero passt de bal met de wreef. Ruvolo rent richting de bal. Daar is Ruvolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruvolo geeft een hoge lob. Bermúdez krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hautakorpi trapt de bal weg. Bledzewski kopt de bal weg. Kinkladze heeft problemen om de bal te vangen. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Slimani met een snelle inworp. Broniarek probeert naar een medespeler te passen. Ruvolo probeert naar een medespeler te passen. Kinkladze rent richting de bal. Kinkladze draait met de bal, schiet en ... Bocaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Seman rent richting de bal. Seman geeft een hoge lob. Daar is Kinkladze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kinkladze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 2:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruvolo met een snelle inworp. Bledzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledzewski geeft een hoge lob. Kinkladze springt en kopt de bal. Bocaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel. Bocaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Bermúdez met een sublieme pass. Paasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze verovert de bal door een tackle van achteren. Kinkladze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 3:0

24e minuut.
Colquhoun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bledzewski geeft de bal voor. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze schiet op doel. Paasio probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ruvolo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kinkladze springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bocaş met een harde bal richting middenveld. Colquhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquhoun speelt de bal door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel. Bocaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 4:0

27e minuut.
Colquhoun zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bledzewski met een sublieme pass. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Bocaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 5:0

28e minuut.
Stako geeft de bal voor. Daar is Seman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seman met een sublieme pass. Daar is Bermúdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... Bocaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Pisacreta bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquhoun verovert de bal door een tackle van achteren. Colquhoun geeft de bal voor. Kinkladze is nu in balbezit. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Broniarek met een sublieme pass. Kinkladze heeft problemen om de bal te vangen. Kinkladze passt de bal in één keer door. Bermúdez rent richting de bal. Bermúdez schiet op doel. Bocaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 6:0

36e minuut.
Colquhoun kopt de bal weg. Bledzewski rent richting de bal. Bledzewski probeert naar een medespeler te passen. Kinkladze rent richting de bal. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 7:0

37e minuut.
Bledzewski passt de bal met de wreef. Colquhoun met een sublieme pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Bocaş werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 8:0

39e minuut.
Stako passt de bal in één keer door. Bermúdez is nu in balbezit. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel. Bocaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Neagu rent richting de bal. Neagu probeert naar een medespeler te passen. Colquhoun probeert de bal aan de voet te houden. Colquhoun geeft een hoge lob. Kinkladze springt en kopt de bal. Bocaş bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Créteil-Lusitanos 19%, US Beaumont 81%.
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 8:0

49e minuut.
Kinkladze kopt de bal weg. Bledzewski speelt de bal door. Bermúdez kan de bal niet met de borst controleren. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ruvolo geeft een lange en hoge pass. Desbois probeert de bal aan de voet te houden. Bledzewski met een sublieme pass. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 9:0

53e minuut.
Neagu met een sublieme pass. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledzewski met een sublieme pass. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 10:0

55e minuut.
Quanxing geeft de bal voor. Inworp. Colquhoun met de inworp. Bledzewski rent richting de bal. Bledzewski schiet op doel. Bocaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 11:0

56e minuut.
Kinkladze rent richting de bal. Stako onderschept slim de pass. Bledzewski speelt de bal door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vaquero met een snelle inworp. Ruvolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruvolo geeft een lange en hoge pass. Bermúdez krijgt zijn hoofd ertegen. Bocaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 12:0

59e minuut.
Ruvolo geeft de bal voor. Klungelig pakt Pisacreta de bal. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez haalt uit met een fantastische trap. Bocaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap. Paasio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ruvolo neemt de hoekschop. Bocaş bokst de bal weg.

63e minuut.
Daar is Vaquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaquero probeert naar een medespeler te passen. Ruvolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruvolo geeft de bal voor. Bermúdez springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Vaquero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaquero geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bermúdez de bal onder controle te krijgen. Kinkladze is nu in balbezit. Kinkladze haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Vaquero is nu in balbezit. Vaquero geeft een lange en hoge pass. Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Kinkladze rent richting de bal. Kinkladze schiet op doel. Bocaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Bocaş probeert naar een medespeler te passen. Colquhoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Colquhoun geeft een lange en hoge pass. Bermúdez maakt een snoekduik en kopt de bal. Bocaş maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

73e minuut.
Inworp. Neagu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colquhoun rent richting de bal. Colquhoun geeft een lange en hoge pass. Bermúdez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 13:0

73e minuut.
Slimani onderschept slim de pass. Slimani speelt de bal door. Stako bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Neagu geeft een lange en hoge pass. Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Bermúdez passt de bal met de wreef. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Ruvolo verovert de bal door een tackle van achteren. Ruvolo passt de bal in één keer door. Daar is Broniarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broniarek geeft de bal voor. Bermúdez maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 14:0

81e minuut.
Slimani heeft problemen om de bal te vangen. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez met een sublieme pass. Kinkladze bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinkladze schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 15:0

83e minuut.
Broniarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bledzewski rent richting de bal. Bledzewski passt de bal in één keer door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Créteil-Lusitanos 13%, US Beaumont 87%.
US Créteil-Lusitanos - US Beaumont 15:0