Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peppone FC 31 AS Bellegarde
Jéjé77 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 21.6
adequate Schieten weak
good Passen poor
solid Verdedigen hopeless


3e minuut.
Dereuddre met de inworp. Daar is Laurey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurey met een sublieme pass. Chenu rent richting de bal. Chenu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Libérati kopt de bal weg. Laurey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laurey speelt de bal door. Colin is nu in balbezit. Colin draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Inworp. Bouchard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dereuddre rent richting de bal. Jacob verovert de bal door een tackle van achteren. Jacob geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lecornu met een sublieme pass. Kauffmann kopt de bal weg. Laurey geeft een hoge lob. Colin is nu in balbezit. Colin schiet op doel. Sahnoun probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurey onderschept slim de pass. Laurey met een sublieme pass. Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppone FC 31 34%, AS Bellegarde 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Peppone FC 31 - AS Bellegarde 0:0

54e minuut.
Laurey rent richting de bal. Laurey geeft de bal voor. Colin bereikt de bal nog maar net als eerste. Colin draait met de bal, schiet en ... Sahnoun werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - AS Bellegarde 1:0

64e minuut.
Dereuddre probeert naar een medespeler te passen. Chenu rent richting de bal. Libérati begaat een overtreding. Chenu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laurey wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - AS Bellegarde 2:0

67e minuut.
Klungelig pakt Dereuddre de bal. Dereuddre geeft de bal voor. Colin rent richting de bal. Colin schiet op doel. Sahnoun probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - AS Bellegarde 3:0

76e minuut.
Dereuddre is nu in balbezit. Dereuddre geeft een lange en hoge pass. Daar is Libérati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colin is nu in balbezit. Colin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - AS Bellegarde 4:0

79e minuut.
Grumellon passt de bal met de wreef. Vigne is nu in balbezit. Vigne speelt de bal door. Chenu rent richting de bal. Chenu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peppone FC 31 - AS Bellegarde 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peppone FC 31 24%, AS Bellegarde 76%.
Peppone FC 31 - AS Bellegarde 5:0