Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Marta Balompié C.D Los Tanos
Red Label IV Tactiek miequimiequi
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
49.6 gemiddelde waardering 38.4
solide Schieten solide
goed Passen matig
solide Verdedigen redelijk


8e minuut.
Iscru bereikt de bal nog maar net als eerste. Iscru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gałązka met een snelle inworp. Maiboroda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vujisić probeert naar een medespeler te passen. Arango García rent richting de bal. Arango García passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ogăraru de bal. Ogăraru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Laskowik passt de bal in één keer door. Arango García geeft een lange en hoge pass. Daar is Cetină, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Arango García passt de bal met de wreef. Cetină rent richting de bal. İzzətli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İzzətli krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Gysels geeft een hoge lob. Vujisić controleert de bal met de borst. Vujisić met een sublieme pass. Šovšić is nu in balbezit. Šovšić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Menegolo rent richting de bal. Menegolo geeft de bal voor. İzzətli is nu in balbezit. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodics haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Jagodics verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodics passt de bal in één keer door. Þórðarson met een sublieme pass. Menegolo is nu in balbezit. Maiboroda verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Andrássy rent richting de bal. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy rent richting de bal. Jagodics is nu in balbezit. Jagodics haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango García onderschept slim de pass. Arango García passt de bal in één keer door. Jagodics rent richting de bal. Jagodics draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Arango García bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango García geeft de bal voor. Menegolo onderschept slim de pass. Maiboroda heeft problemen om de bal te vangen. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ogăraru is nu in balbezit. Fernández Arenas rent richting de bal. Ogăraru speelt de bal door. Koń is nu in balbezit. Koń haalt uit met een fantastische trap. Zharov bokst de bal weg. Šovšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šovšić schiet op doel. Zharov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Marta Balompié 30%, C.D Los Tanos 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Santa Marta Balompié - C.D Los Tanos 0:0

54e minuut.
Daar is Laskowik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagodics bereikt de bal nog maar net als eerste. Laskowik maakt een afschuwelijke overtreding. Jagodics is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szot wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Buitenspel voor Koń. Goede buitenspelval van de verdediging. Arango García neemt vlug de vrije trap. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... Filantropol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Marta Balompié - C.D Los Tanos 1:0

60e minuut.
Doeltrap. Kitane komt het veld opgelopen.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Koń stond buitenspel. Arango García maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Andrássy kopt de bal weg. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Sailer komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Hombre probeert naar een medespeler te passen. Szot rent richting de bal. Szot passt de bal met de wreef. Andrássy bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrássy draait met de bal, schiet en ... Filantropol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Iscru is nu in balbezit. Iscru geeft de bal voor. Klungelig pakt Gałązka de bal. Ogăraru is nu in balbezit. Ogăraru haalt uit met een fantastische trap. Zharov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Inworp. Szot met een snelle inworp. Sailer geeft de bal voor. Gałązka rent richting de bal. Gałązka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Marta Balompié 45%, C.D Los Tanos 55%.
Santa Marta Balompié - C.D Los Tanos 1:0