Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:13
  • Bekerwedstrijd: Promoción
  • Stadion: cagarruta Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 4974
cagarruta WhuckTeam
porelotrolado Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
34 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 28.5
uitmuntend Schieten zwak
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Fedjuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfister rent richting de bal. Pfister passt de bal in één keer door. Gala is nu in balbezit. Gala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - WhuckTeam 1:0

4e minuut.
Yedigaryan speelt de bal door. Voreadis rent richting de bal. Gala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gala schiet op doel. Guzman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - WhuckTeam 2:0

6e minuut.
Gramsci geeft een lange en hoge pass. Větrovec probeert de bal aan de voet te houden. Voreadis rent richting de bal. Voreadis haalt uit met een fantastische trap. Guzman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - WhuckTeam 3:0

7e minuut.
Breu geeft de bal voor. Inworp. Pfister met de inworp. Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voreadis schiet op doel. Guzman bokst de bal weg.

10e minuut.
Yedigaryan rent richting de bal. Yedigaryan geeft de bal voor. Breu rent richting de bal. Gala verovert de bal door een tackle van achteren. Gala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gala rent richting de bal. Gala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Guzman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voreadis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Gómez Carballido is nu in balbezit. Dzur verovert de bal door een tackle van achteren. Ciechacki met een sublieme pass. Daar is Gala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pfister rent richting de bal. Pfister geeft een hoge lob. Voreadis kopt de bal weg. Gala rent richting de bal. Gala haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Vilches Eousebio passt de bal zonder na te denken. Ciechacki rent richting de bal. Ciechacki passt de bal zonder na te denken. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pfister is nu in balbezit. Pfister geeft een hoge lob. Daar is Gala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - WhuckTeam 4:0

35e minuut.
Ciechacki met een snelle inworp. Dzur rent richting de bal. Dzur passt de bal met de wreef. Gala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - WhuckTeam 5:0

39e minuut.
Óvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Yedigaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Yedigaryan probeert naar een medespeler te passen. Gala rent richting de bal. Gala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Dzur passt de bal zonder na te denken. Yedigaryan rent richting de bal. Yedigaryan speelt de bal door. Gala is nu in balbezit. Gala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cagarruta 23%, WhuckTeam 77%.
cagarruta - WhuckTeam 5:0

48e minuut.
Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Breu de bal. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis schiet op doel. Guzman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Pfister probeert naar een medespeler te passen. Voreadis rent richting de bal. Větrovec is nu in balbezit. Voreadis verovert de bal door een tackle van achteren. Voreadis draait met de bal, schiet en ... Guzman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gala draait met de bal, schiet en ... Guzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Větrovec de bal. Voreadis rent richting de bal. Voreadis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - WhuckTeam 6:0

54e minuut.
Ciechacki passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Gala de bal onder controle te krijgen. Voreadis is nu in balbezit. Gala rent richting de bal. Gala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - WhuckTeam 7:0

58e minuut.
Yedigaryan met een sublieme pass. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis passt de bal zonder na te denken. Gala rent richting de bal. Gala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Pfister probeert de bal met de borst te controleren. Pfister met een sublieme pass. Ciechacki geeft een hoge lob. Gala rent richting de bal. Gala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - WhuckTeam 8:0

63e minuut.
Voreadis rent richting de bal. Voreadis met een sublieme pass. Gala rent richting de bal. Gala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Větrovec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pfister met de inworp. Voreadis rent richting de bal. Voreadis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ciechacki onderschept slim de pass. Ciechacki speelt de bal door. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis haalt uit met een fantastische trap. Guzman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - WhuckTeam 9:0

72e minuut.
Steranka probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buadés met de inworp. Ciechacki probeert naar een medespeler te passen. Voreadis bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Vulpe passt de bal zonder na te denken. Ciechacki heeft problemen om de bal te vangen. Ciechacki passt de bal met de wreef. Voreadis rent richting de bal. Voreadis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cagarruta - WhuckTeam 10:0

77e minuut.
Pfister bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfister passt de bal zonder na te denken. Fedjuk onderschept slim de pass. Gala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gala haalt uit met een fantastische trap. Guzman bokst de bal weg.

80e minuut.
Yedigaryan passt de bal zonder na te denken. Gómez Carballido controleert de bal met de borst. Dzur geeft een lange en hoge pass. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Breu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yedigaryan met de inworp. Gala rent richting de bal. Gala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Ciechacki passt de bal in één keer door. Voreadis is nu in balbezit. Voreadis passt de bal met de wreef. Gala bereikt de bal nog maar net als eerste. Gala schiet op doel. Guzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cagarruta 26%, WhuckTeam 74%.
cagarruta - WhuckTeam 10:0