Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Negros UDG C KAN
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
average Verdedigen poor


10e minuut.
Degollado onderschept slim de pass. Degollado geeft een hoge lob. Islas rent richting de bal. Islas schiet op doel. Fulgencio probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Islas is nu in balbezit. Zamorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Islas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Islas krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Cabrera geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padrón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Islas bereikt de bal nog maar net als eerste. Islas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Capetillo geeft de bal voor. Collazo is nu in balbezit. Collazo met een sublieme pass. Aldaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldaco draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Negros UDG 46%, C KAN 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leones Negros UDG - C KAN 0:0

66e minuut.
Aguilar speelt de bal door. La Torre bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado begaat een overtreding. Degollado krijgt een gele kaart. La Torre raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. La Torre neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Juárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Zamorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamorano probeert naar een medespeler te passen. La Torre rent richting de bal. La Torre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Negros UDG - C KAN 1:0

74e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Veiga kopt de bal weg. Aldaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldaco schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Fulgencio heeft problemen om de bal te vangen. Ayala rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fulgencio. Fulgencio krijgt een gele kaart. Ayala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Degollado wilt de vrije trap nemen. Rizo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Veiga rent richting de bal. Veiga speelt de bal door. La Torre rent richting de bal. La Torre schiet op doel. Juárez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Negros UDG - C KAN 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Negros UDG 32%, C KAN 68%.
Leones Negros UDG - C KAN 2:0