Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mexico Tigers america 1
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


22e minuut.
Guido is nu in balbezit. Rico is nu in balbezit. Valadez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Valadez krijgt een gele kaart. Rico is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guido zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hurtado rent richting de bal. Hurtado haalt uit met een fantastische trap. De Faría kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Peralta geeft een hoge lob. Inworp. Manjarín met een snelle inworp. Rico rent richting de bal. Rico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Guido, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guido geeft een lange en hoge pass. Hurtado rent richting de bal. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurtado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mexico Tigers - america 1 1:0

27e minuut.
Barbosa speelt de bal door. Arias is nu in balbezit. Arias passt de bal in één keer door. Pinto rent richting de bal. Pinto schiet op doel. Baños probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Arias verovert de bal door een tackle van achteren. Arias probeert naar een medespeler te passen. Gaytan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilar onderschept slim de pass. Aguilar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mexico Tigers 57%, america 1 43%.
Mexico Tigers - america 1 1:0

48e minuut.
Loera geeft de bal voor. Daar is Hurtado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres is nu in balbezit. Arias bereikt de bal nog maar net als eerste. Arias haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Manjarín bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjarín geeft een hoge lob. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hurtado rent richting de bal. Hurtado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mexico Tigers - america 1 2:0

71e minuut.
Arias kopt de bal weg. Pinto is nu in balbezit. Loera is nu in balbezit. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Guido geeft een lange en hoge pass. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Torres rent richting de bal. Rico onderschept slim de pass. Rico schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Aguilar met een snelle inworp. Rico rent richting de bal. Rico geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Guido de bal. Guido draait met de bal, schiet en ... De Faría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Monzón trapt de bal weg van het doel. Higareda geeft een lange en hoge pass. Torres probeert de bal met de borst te controleren. Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mexico Tigers - america 1 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mexico Tigers 43%, america 1 57%.
Mexico Tigers - america 1 3:0