Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Isótopos potrero fc
Bart Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 19.5
excellent Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Vaca kopt de bal weg. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman verovert de bal door een tackle van achteren. Şoiman schiet op doel. Rueda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - potrero fc 1:0

6e minuut.
Cimarrusto rent richting de bal. Cimarrusto geeft een lange en hoge pass. Brnjašić bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnjašić schiet op doel. Rueda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - potrero fc 2:0

10e minuut.
Galván is nu in balbezit. Trotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván schiet op doel. Rueda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - potrero fc 3:0

16e minuut.
Doeltrap. Rueda met een harde bal richting middenveld. Vaca kopt de bal weg. Daar is Galván, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galván haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - potrero fc 4:0

17e minuut.
Cabuto probeert naar een medespeler te passen. Daar is De la Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván haalt uit met een fantastische trap. Rueda bokst de bal weg. Brnjašić rent richting de bal. De bal raakt de paal. Brnjašić rent richting de bal. Brnjašić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - potrero fc 5:0

19e minuut.
De la Vega is nu in balbezit. Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván passt de bal met de wreef. Şoiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoiman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Şoiman speelt de bal door. Brnjašić is nu in balbezit. Mendivil is nu in balbezit. Brnjašić verovert de bal door een tackle van achteren. Brnjašić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Cimarrusto is nu in balbezit. Cimarrusto probeert naar een medespeler te passen. Brnjašić rent richting de bal. Brnjašić draait met de bal, schiet en ... Zúñiga probeert de bal aan de voet te houden. Rueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Şoiman is nu in balbezit. Galván rent richting de bal. Şoiman rent richting de bal. Cimarrusto rent richting de bal. Cimarrusto haalt uit met een fantastische trap. Rueda bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cimarrusto zal de hoekschop nemen. Brnjašić krijgt zijn hoofd ertegen. Rueda probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Galván is nu in balbezit. Galván passt de bal met de wreef. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Brnjašić rent richting de bal. Brnjašić draait met de bal, schiet en ... Rueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - potrero fc 6:0

29e minuut.
Klungelig pakt Cabuto de bal. Brnjašić verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Brnjašić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brnjašić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Elizondo komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Klungelig pakt Higareda de bal. Galván rent richting de bal. Galván passt de bal in één keer door. Şoiman rent richting de bal. Şoiman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - potrero fc 7:0

33e minuut.
De la Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Elizondo onderschept slim de pass. Elizondo probeert naar een medespeler te passen. Galván rent richting de bal. Galván draait met de bal, schiet en ... Rueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rueda geeft een hoge lob. Trotta kopt de bal weg. Vaca probeert de bal aan de voet te houden. Şoiman is nu in balbezit. Şoiman haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Donoso geeft een lange en hoge pass. Cimarrusto rent richting de bal. Cimarrusto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Galván de bal. Galván haalt uit met een fantastische trap. Rueda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Isótopos 20%, potrero fc 80%.
Los Isótopos - potrero fc 7:0

46e minuut.
Ferreira komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Klungelig pakt Ferreira de bal. Madero rent richting de bal. Rueda verovert de bal door een tackle van achteren. Ferreira rent richting de bal. Ferreira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Castillo speelt de bal door. Brnjašić heeft problemen om de bal te vangen. Brnjašić passt de bal in één keer door. Ferreira rent richting de bal. Ferreira haalt uit met een fantastische trap. Rueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Donoso rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Zúñiga ... Strafschop! Zúñiga krijgt een gele kaart. Donoso raakt geblesseerd tijdens het duel. Mosqueda komt het veld opgelopen. Brnjašić neemt de penalty, wat een uithaal! Rueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - potrero fc 8:0

59e minuut.
Donoso met een sublieme pass. Rueda is nu in balbezit. Rueda geeft de bal voor. Ferreira rent richting de bal. Ferreira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - potrero fc 9:0

63e minuut.
Daar is Madero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rueda is nu in balbezit. Rueda passt de bal zonder na te denken. Ferreira is nu in balbezit. Ferreira draait met de bal, schiet en ... Rueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - potrero fc 10:0

70e minuut.
Elizondo probeert naar een medespeler te passen. Cabuto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Del Angel met een sublieme pass. Ferreira kopt de bal weg. Brnjašić rent richting de bal. Brnjašić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ferreira is nu in balbezit. Ferreira passt de bal met de wreef. Cimarrusto probeert naar een medespeler te passen. Şoiman rent richting de bal. Şoiman draait met de bal, schiet en ... Rueda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brnjašić rent richting de bal. Zúñiga maakt een afschuwelijke overtreding. Zúñiga krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

88e minuut.
Brnjašić is nu in balbezit. Donoso met een sublieme pass. Daar is Ferreira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brnjašić rent richting de bal. Brnjašić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Isótopos - potrero fc 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Isótopos 27%, potrero fc 73%.
Los Isótopos - potrero fc 11:0