Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Perdedores Irken FC
VamosOff Tactiek 4123i-a
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
7 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
52.6 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten formidable
solid Passen good
excellent Verdedigen solid


3e minuut.
Butelschi verovert de bal door een tackle van achteren. Butelschi probeert naar een medespeler te passen. Pavičić verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Machain de bal. Machain schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Butelschi met de inworp. Uhart is nu in balbezit. Uhart passt de bal met de wreef. Spitalere bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitalere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pernambuco speelt de bal door. Sarnat is nu in balbezit. Sarnat passt de bal met de wreef. Florian rent richting de bal. Florian haalt uit met een fantastische trap. Byczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zaican geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bucelea maakt een snoekduik en kopt de bal. Byczyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdedores - Irken FC 1:0

15e minuut.
Zaican is nu in balbezit. Zaican passt de bal in één keer door. Bucelea is nu in balbezit. Bucelea haalt uit met een fantastische trap. Byczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdedores - Irken FC 2:0

17e minuut.
Zorović onderschept slim de pass. Florian onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Fekete ... Strafschop! Fekete krijgt een gele kaart. Florian raakt geblesseerd tijdens het duel. Bucelea neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdedores - Irken FC 3:0

21e minuut.
Sarnat met de inworp. Nəcəfov met een sublieme pass. Zorović rent richting de bal. Zaican onderschept slim de pass. Zaican geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Nəcəfov met een sublieme pass. Zorović met een sublieme pass. Pernambuco rent richting de bal. Machain onderschept slim de pass. Machain schiet op doel. Nardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nunès rent richting de bal. Nunès draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Perdedores - Irken FC 3:1

31e minuut.
Pavičić onderschept slim de pass. Pavičić geeft een hoge lob. Florian is nu in balbezit. Florian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Perdedores - Irken FC 4:1

35e minuut.
Spitalere is nu in balbezit. Spitalere geeft een lange en hoge pass. Butelschi kopt de bal weg. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain haalt uit met een fantastische trap. Nardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Fekete met een snelle inworp. Buhl rent richting de bal. Maciol begaat een overtreding. Maciol krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Spitalere passt de bal in één keer door. Butelschi rent richting de bal. Butelschi passt de bal in één keer door. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain draait met de bal, schiet en ... Nardi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdedores 57%, Irken FC 43%.
Perdedores - Irken FC 4:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Butelschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buhl speelt de bal door. Daar is Nunès, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nunès haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Buhl bereikt de bal nog maar net als eerste. Buhl passt de bal met de wreef. Spitalere probeert naar een medespeler te passen. Machain rent richting de bal. Machain schiet op doel. Paal!

52e minuut.
Zaican probeert naar een medespeler te passen. Maciol is nu in balbezit. Maciol met een sublieme pass. Nunès rent richting de bal. Nunès haalt uit met een fantastische trap. Nardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Butelschi geeft de bal voor. Klungelig pakt Nunès de bal. Tosiński is nu in balbezit. Nunès onderschept slim de pass. Nunès schiet op doel. Nardi bokst de bal weg.

62e minuut.
Nardi speelt de bal door. Klungelig pakt Sarnat de bal. Buhl kopt de bal weg. Machain is nu in balbezit. Machain draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Uhart probeert naar een medespeler te passen. Buhl rent richting de bal. Buhl speelt de bal door. Machain bereikt de bal nog maar net als eerste. Machain draait met de bal, schiet en ... Nardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Nəcəfov kopt de bal weg. Bucelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorović maakt een afschuwelijke overtreding. Zorović krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Machain probeert de bal aan de voet te houden. Spitalere is nu in balbezit. Spitalere probeert naar een medespeler te passen. Machain rent richting de bal. Machain haalt uit met een fantastische trap. Nardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Klungelig pakt Nunès de bal. Grilletti begaat een overtreding. Nunès is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Uhart met een snel genomen vrije trap. Pernambuco verovert de bal door een tackle van achteren. Spitalere bereikt de bal nog maar net als eerste. Spitalere haalt uit met een fantastische trap. Nardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Buhl speelt de bal door. Spitalere is nu in balbezit. Spitalere passt de bal met de wreef. Machain rent richting de bal. Machain haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Perdedores - Irken FC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Perdedores 75%, Irken FC 25%.
Perdedores - Irken FC 4:2