Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Banfield SINGER CF
TATD Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 31.9
solide Schieten matig
redelijk Passen matig
matig Verdedigen matig


12e minuut.
Szmatan onderschept slim de pass. Szmatan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Basani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basani schiet op doel. Şeren probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Ioan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Basani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Basani verovert de bal door een tackle van achteren. Basani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mankin trapt de bal weg. Ioan kopt de bal weg. Daar is Şeren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şeren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Anicito met een sublieme pass. Ioan kopt de bal weg. Şeren is nu in balbezit. Şeren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Banfield - SINGER CF 1:0

40e minuut.
Rodiño rent richting de bal. Radziwill bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şeren. Şeren krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Rodiño passt de bal met de wreef. Radziwill is nu in balbezit. Basani verovert de bal door een tackle van achteren. Şeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeren haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Banfield - SINGER CF 2:0

45e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbarossa onderschept slim de pass. Barbarossa probeert naar een medespeler te passen. Berra rent richting de bal. Berra probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Banfield - SINGER CF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Banfield 39%, SINGER CF 61%.
Club Atlético Banfield - SINGER CF 2:1

57e minuut.
Szmatan geeft de bal voor. Taravilla kopt de bal weg. Örümcer probeert naar een medespeler te passen. Kudłaty rent richting de bal. Kudłaty geeft de bal voor. Anicito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Banfield - SINGER CF 3:1

63e minuut.
Örümcer is nu in balbezit. Örümcer met een sublieme pass. Ioan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Şeren bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeren draait met de bal, schiet en ... Anicito kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kudłaty is nu in balbezit. Kudłaty schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Banfield - SINGER CF 4:1

66e minuut.
Şeren rent richting de bal. Şeren geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Raniszewski de bal onder controle te krijgen. Basani bereikt de bal nog maar net als eerste. Basani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Basani kopt de bal weg. Radziwill bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ioan krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Sessi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sessi geeft een hoge lob. Kudłaty probeert naar een medespeler te passen. Şeren rent richting de bal. Şeren schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Banfield 32%, SINGER CF 68%.
Club Atlético Banfield - SINGER CF 4:1