Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Robinson AC Renovar la Sangre
Probando 123 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 20.9
adequate Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Sacchetto rent richting de bal. Jimi verovert de bal door een tackle van achteren. Jimi geeft een hoge lob. Raffin rent richting de bal. Raffin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Maleenon kopt de bal weg. Klungelig pakt Balicki de bal. Balicki probeert naar een medespeler te passen. Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sonora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Lorenzato passt de bal in één keer door. Raffin is nu in balbezit. Paine is nu in balbezit. Raffin verovert de bal door een tackle van achteren. Raffin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Balicki speelt de bal door. Santa Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santa Cruz passt de bal zonder na te denken. Raffin rent richting de bal. Raffin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Lorenzato onderschept slim de pass. Lorenzato geeft een lange en hoge pass. Santa Cruz geeft een lange en hoge pass. Raffin rent richting de bal. Raffin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Maleenon met een sublieme pass. Santa Cruz met een sublieme pass. Stosik probeert de bal aan de voet te houden. Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lorenzato bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik onderschept slim de pass. Stosik passt de bal met de wreef. Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson AC - Renovar la Sangre 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robinson AC 33%, Renovar la Sangre 67%.
Robinson AC - Renovar la Sangre 1:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calandrello komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Zątek geeft de bal voor. Calandrello rent richting de bal. Calandrello passt de bal zonder na te denken. Raffin rent richting de bal. Raffin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Maier passt de bal zonder na te denken. Jimi geeft een hoge lob. Forestello kopt de bal weg. Raffin is nu in balbezit. Raffin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Robinson AC - Renovar la Sangre 2:0

80e minuut.
Daar is Lorenzato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stosik geeft de bal voor. Raffin rent richting de bal. Raffin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Sonora trapt de bal weg van het doel. Stosik kopt de bal weg. Paine heeft problemen om de bal te vangen. Raffin is nu in balbezit. Raffin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Balicki geeft de bal voor. Maier probeert de bal aan de voet te houden. Raffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandrello is nu in balbezit. Calandrello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Raffin geeft een hoge lob. Stosik probeert naar een medespeler te passen. Balicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Calandrello de bal. Calandrello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Robinson AC 30%, Renovar la Sangre 70%.
Robinson AC - Renovar la Sangre 2:0