Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Atlético Henro the boatclub
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Cazaus rent richting de bal. Cazaus passt de bal zonder na te denken. Rozenberg met een sublieme pass. Elchechoury is nu in balbezit. Elchechoury draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bernues trapt de bal weg. Baldassi kopt de bal weg. Forlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Baldassi speelt de bal door. Lowry is nu in balbezit. Lowry speelt de bal door. Curil bereikt de bal nog maar net als eerste. Curil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bouchard met een harde bal richting middenveld. Baldassi kopt de bal weg. Cicarelli is nu in balbezit. Forlin verovert de bal door een tackle van achteren. Forlin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Laguinge bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguinge passt de bal zonder na te denken. Cazaus rent richting de bal. Curil verovert de bal door een tackle van achteren. Curil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Laguinge kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bossel de bal onder controle te krijgen. Curil rent richting de bal. Curil draait met de bal, schiet en ... Bouchard werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Henro - the boatclub 1:0

30e minuut.
Laguinge verovert de bal door een tackle van achteren. Curil bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baldassi. Baldassi krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Cazaus is nu in balbezit. Nikolsburg verovert de bal door een tackle van achteren. Nikolsburg passt de bal in één keer door. Curil rent richting de bal. Curil schiet op doel. Bouchard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Henro 56%, the boatclub 44%.
Club Atlético Henro - the boatclub 1:0

47e minuut.
Rothchild passt de bal zonder na te denken. Cazaus heeft problemen om de bal te vangen. Rothchild bereikt de bal nog maar net als eerste. Laguinge onderschept slim de pass. Laguinge geeft een hoge lob. Bouchard probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Elchechoury passt de bal zonder na te denken. Rozenberg is nu in balbezit. Rozenberg speelt de bal door. Forlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Atlético Henro - the boatclub 1:1

70e minuut.
Nikolsburg passt de bal in één keer door. Wuakolda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rothchild de bal. Laguinge rent richting de bal. Laguinge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Henro 56%, the boatclub 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Atlético Henro - the boatclub 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Genoud is nu in balbezit. Genoud geeft een lange en hoge pass. Curil rent richting de bal. Curil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Atlético Henro - the boatclub 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Henro 48%, the boatclub 52%.
Club Atlético Henro - the boatclub 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Atlético Henro 52%, the boatclub 48%.
Club Atlético Henro - the boatclub 2:1