Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FFB Sokker Academy Bioshock F.C.
T16 Tactiek 442 AL
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 26.2
solid Schieten adequate
adequate Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Cincă geeft de bal voor. Rojas kopt de bal weg. Yutkun rent richting de bal. Arriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Cincă rent richting de bal. Cincă geeft een hoge lob. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga haalt uit met een fantastische trap. Lepore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Buitenspel voor Arriaga. Goede buitenspelval van de verdediging. Ferraro maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Falzone geeft een lange en hoge pass. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Cincă probeert naar een medespeler te passen. Daukszewicz rent richting de bal. Daukszewicz met een sublieme pass. Rojas rent richting de bal. Rojas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Bioshock F.C. 1:0

13e minuut.
Arriaga heeft problemen om de bal te vangen. Rojas rent richting de bal. Klungelig pakt Rojas de bal. Rojas schiet op doel. Lepore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Bioshock F.C. 2:0

16e minuut.
Daukszewicz geeft een lange en hoge pass. Arriaga kopt de bal weg. Daar is Quinterno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas rent richting de bal. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas passt de bal in één keer door. Daukszewicz rent richting de bal. Daukszewicz draait met de bal, schiet en ... Lepore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Bioshock F.C. 3:0

27e minuut.
Cinalli passt de bal zonder na te denken. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas rent richting de bal. Daukszewicz rent richting de bal. Daukszewicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Arriaga is nu in balbezit. Arriaga schiet op doel. Lepore probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Bioshock F.C. 4:0

33e minuut.
Ferraro trapt de bal weg van het doel. Cinalli rent richting de bal. Cinalli geeft de bal voor. Arriaga kan de bal niet met de borst controleren. Arriaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Strangio geeft de bal voor. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas schiet op doel. Lepore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Bioshock F.C. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 32%, Bioshock F.C. 68%.
FFB Sokker Academy - Bioshock F.C. 5:0

46e minuut.
Ferraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferraro speelt de bal door. Bossel kan de bal niet met de borst controleren. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Caruzzo rent richting de bal. Strangio onderschept slim de pass. Strangio geeft de bal voor. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Arriaga rent richting de bal. Arriaga passt de bal met de wreef. Rojas is nu in balbezit. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Lepore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Bioshock F.C. 6:0

56e minuut.
Klungelig pakt Bossel de bal. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga geeft de bal voor. Klungelig pakt Rojas de bal. Rojas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Cinalli heeft problemen om de bal te vangen. Cinalli geeft de bal voor. Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Bioshock F.C. 7:0

61e minuut.
Falzone rent richting de bal. Falzone geeft de bal voor. Daukszewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arriaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arriaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Cincă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bossel is nu in balbezit. Arriaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arriaga geeft een hoge lob. Lepore maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Bioshock F.C. 8:0

68e minuut.
Lepore trapt de bal weg. Cincă kopt de bal weg. Daukszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daukszewicz schiet op doel. Lepore werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Yutkun geeft een hoge lob. Inworp. Falzone met een snelle inworp. Rojas is nu in balbezit. Rojas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Yutkun bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinalli onderschept slim de pass. Cinalli passt de bal in één keer door. Rojas is nu in balbezit. Rojas draait met de bal, schiet en ... Lepore probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Daukszewicz geeft een hoge lob. Arriaga kopt de bal weg. Daar is Quinterno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rojas rent richting de bal. Rojas haalt uit met een fantastische trap. Lepore bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FFB Sokker Academy - Bioshock F.C. 9:0

87e minuut.
Falzone geeft een lange en hoge pass. Rojas rent richting de bal. Rojas geeft de bal voor. Daar is Ferraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cincă kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Doeltrap. Lepore trapt de bal weg. Falzone kopt de bal weg. Rojas rent richting de bal. Rojas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FFB Sokker Academy 28%, Bioshock F.C. 72%.
FFB Sokker Academy - Bioshock F.C. 9:0