Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chardy FC Res Cartesium
442 Ofensiva Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.2 gemiddelde waardering 18.2
matig Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Katz passt de bal in één keer door. Barja probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fakadej. Fakadej krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Fakadej onderschept slim de pass. Fakadej geeft een lange en hoge pass. Trawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cecchi is nu in balbezit. Trafpay onderschept slim de pass. Trafpay speelt de bal door. Trawka is nu in balbezit. Trawka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Criado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fakadej met een snelle inworp. Klungelig pakt Humulescu de bal. Humulescu draait met de bal, schiet en ... Veira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trawka rent richting de bal. Trawka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chardy FC - Res Cartesium 1:0

31e minuut.
Mariñanku bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawka verovert de bal door een tackle van achteren. Trawka passt de bal in één keer door. Humulescu rent richting de bal. Humulescu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chardy FC 44%, Res Cartesium 56%.
Chardy FC - Res Cartesium 1:0

62e minuut.
Cecchi passt de bal zonder na te denken. Katz rent richting de bal. Katz speelt de bal door. Barja bereikt de bal nog maar net als eerste. Barja geeft een hoge lob. Celedoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Naipan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fakadej met een snelle inworp. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Fakadej rent richting de bal. Fakadej passt de bal met de wreef. Trawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chardy FC 33%, Res Cartesium 67%.
Chardy FC - Res Cartesium 1:0