Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Plate™ Juventud Antoniana
A ver que sale Tactiek 5-2-2-1
62% Balbezit 38%
12% Spel op eigen helft 88%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Jón met een sublieme pass. Gyurováth rent richting de bal. Gyurováth schiet op doel. Mahaudy probeert de bal aan de voet te houden. Pelantraru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - Juventud Antoniana 1:0

26e minuut.
Salos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arnaud de bal. Arnaud speelt de bal door. Gyurováth is nu in balbezit. Gyurováth schiet op doel. Paal! Weich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gyurováth is nu in balbezit. Gyurováth draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - Juventud Antoniana 2:0

28e minuut.
Jón bereikt de bal nog maar net als eerste. Jón speelt de bal door. Klungelig pakt Arnaud de bal. Gyurováth rent richting de bal. Gyurováth draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate™ - Juventud Antoniana 3:0

33e minuut.
Pelantraru trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Bobadilla geeft de bal voor. Gyurováth is nu in balbezit. Gyurováth draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pomeje kopt de bal weg. Salos rent richting de bal. Arnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurováth is nu in balbezit. Gyurováth haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Fraire passt de bal zonder na te denken. Salos rent richting de bal. Fraire probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gyurováth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyurováth draait met de bal, schiet en ... Pelantraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lezcano zal de hoekschop nemen. Jón rent richting de bal. Jón geeft de bal voor. Salos is nu in balbezit. Salos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate™ 13%, Juventud Antoniana 87%.
River Plate™ - Juventud Antoniana 3:0

55e minuut.
Salos met een sublieme pass. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezcano passt de bal zonder na te denken. Gyurováth is nu in balbezit. Gyurováth draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Jón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla met een sublieme pass. Lezcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurováth is nu in balbezit. Gyurováth schiet op doel. Pelantraru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Jón passt de bal zonder na te denken. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla speelt de bal door. Arnaud is nu in balbezit. Arnaud draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bobadilla geeft de bal voor. Gyurováth kopt de bal weg. Arnaud rent richting de bal. Arnaud draait met de bal, schiet en ... Pelantraru probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Salos passt de bal zonder na te denken. Bobadilla rent richting de bal. Bobadilla geeft een lange en hoge pass. Gyurováth bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyurováth draait met de bal, schiet en ... Pelantraru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate™ 10%, Juventud Antoniana 90%.
River Plate™ - Juventud Antoniana 3:0