Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. All Boys El Conri FC
sokkero1 Tactiek La Rompe Anos
56% Balbezit 44%
26% Spel op eigen helft 74%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 20
good Schieten poor
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


8e minuut.
Madgearu is nu in balbezit. Madgearu speelt de bal door. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich draait met de bal, schiet en ... Favre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - El Conri FC 1:0

13e minuut.
Madgearu rent richting de bal. Madgearu passt de bal in één keer door. Bargdich rent richting de bal. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. Favre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - El Conri FC 2:0

15e minuut.
Kovachev met een snelle inworp. Madgearu is nu in balbezit. Madgearu met een sublieme pass. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - El Conri FC 3:0

16e minuut.
Ramognino met een sublieme pass. Arcadio is nu in balbezit. Arcadio passt de bal met de wreef. Bargdich rent richting de bal. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Beting controleert de bal met de borst. Beting geeft een lange en hoge pass. Benvenutto heeft problemen om de bal te vangen. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Beting onderschept slim de pass. Beting geeft de bal voor. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich schiet op doel. Favre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - El Conri FC 4:0

39e minuut.
Beting met de inworp. Kovachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovachev geeft de bal voor. Madgearu rent richting de bal. Madgearu schiet op doel. Favre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Beting onderschept slim de pass. Beting probeert naar een medespeler te passen. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - El Conri FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 27%, El Conri FC 73%.
C.A. All Boys - El Conri FC 5:0

46e minuut.
Kerner komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kiper rent richting de bal. Kiper probeert naar een medespeler te passen. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - El Conri FC 6:0

60e minuut.
Kiper rent richting de bal. Kiper geeft een lange en hoge pass. Arcadio probeert naar een medespeler te passen. Bargdich heeft problemen om de bal te vangen. Bargdich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Franzoia heeft problemen om de bal te vangen. Beting rent richting de bal. Beting speelt de bal door. Madgearu is nu in balbezit. Madgearu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Arcadio onderschept slim de pass. Klungelig pakt Arcadio de bal. Arcadio met een sublieme pass. Beting speelt de bal door. Madgearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Madgearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich rent richting de bal. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. Favre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Favre met een harde bal richting middenveld. Arcadio probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bargdich de bal. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. Favre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - El Conri FC 7:0

79e minuut.
Doeltrap. Ramognino trapt de bal weg van het doel. Arcadio kopt de bal weg. Daar is Bargdich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bargdich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Ramognino trapt de bal weg van het doel. Arcadio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arcadio met een sublieme pass. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich haalt uit met een fantastische trap. Favre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arcadio rent richting de bal. Arcadio geeft een lange en hoge pass. Franzoia kan de bal niet met de borst controleren. Bargdich rent richting de bal. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. All Boys - El Conri FC 8:0

86e minuut.
Kovachev probeert naar een medespeler te passen. Arcadio bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcadio probeert naar een medespeler te passen. Bargdich heeft problemen om de bal te vangen. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ramognino geeft een lange en hoge pass. Beting probeert de bal met de borst te controleren. Beting speelt de bal door. Bargdich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bargdich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. All Boys 25%, El Conri FC 75%.
C.A. All Boys - El Conri FC 8:0