Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Fatta Patronato Futbol Club
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Venesia geeft de bal voor. Cordera heeft problemen om de bal te vangen. Moriconi rent richting de bal. Cordera onderschept slim de pass. Cordera schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fatta - Patronato Futbol Club 1:0

24e minuut.
Ivanissevich is nu in balbezit. Marseille is nu in balbezit. Marseille passt de bal in één keer door. Ischia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ischia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Castagnino rent richting de bal. Chazarreta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frick. Frick krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Frick passt de bal met de wreef. Chazarreta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ischia. Ischia krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Frick probeert naar een medespeler te passen. Marseille bereikt de bal nog maar net als eerste. Marseille met een sublieme pass. Ischia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ischia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fatta 61%, Patronato Futbol Club 39%.
Real Fatta - Patronato Futbol Club 1:0

53e minuut.
Roo probeert naar een medespeler te passen. Timossi heeft problemen om de bal te vangen. Timossi speelt de bal door. Cordera is nu in balbezit. Cordera draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ivanissevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanissevich draait met de bal, schiet en ... Gardner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Chazarreta rent richting de bal. Moriconi onderschept slim de pass. Moriconi met een sublieme pass. Ischia is nu in balbezit. Ischia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Fatta - Patronato Futbol Club 1:1

89e minuut.
Inworp. Ivanissevich met een snelle inworp. Timossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Timossi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Fatta - Patronato Futbol Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Fatta 63%, Patronato Futbol Club 37%.
Real Fatta - Patronato Futbol Club 2:1