Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indomitable Fighters Divino (+10)
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquita onderschept slim de pass. Chiquita speelt de bal door. Antilef is nu in balbezit. Antilef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Castagno kopt de bal weg. Klungelig pakt Feinmann de bal. Larrandart is nu in balbezit. Larrandart schiet op doel. Corbis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - Divino (+10) 0:1

17e minuut.
Gasquete bereikt de bal nog maar net als eerste. Gasquete geeft de bal voor. Antilef rent richting de bal. Antilef draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Indomitable Fighters - Divino (+10) 1:1

40e minuut.
de Grenet rent richting de bal. Mainetti is nu in balbezit. de Grenet onderschept slim de pass. Antilef rent richting de bal. Antilef haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gasquete heeft problemen om de bal te vangen. Chiquita rent richting de bal. Chiquita passt de bal met de wreef. Antilef is nu in balbezit. Antilef haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indomitable Fighters 47%, Divino (+10) 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Indomitable Fighters - Divino (+10) 1:1

47e minuut.
Cingolani rent richting de bal. Castagno rent richting de bal. Castagno probeert naar een medespeler te passen. Larrandart rent richting de bal. Larrandart draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Green bereikt de bal nog maar net als eerste. Larrandart verovert de bal door een tackle van achteren. Castagno rent richting de bal. Larrandart is nu in balbezit. Larrandart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Indomitable Fighters - Divino (+10) 1:2

67e minuut.
Castagno bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquita tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Castagno raakt geblesseerd tijdens het duel. Iparraguirre met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Carimoney de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Picó rent richting de bal. Antilef verovert de bal door een tackle van achteren. de Grenet is nu in balbezit. Antilef rent richting de bal. Antilef draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indomitable Fighters 47%, Divino (+10) 53%.
Indomitable Fighters - Divino (+10) 1:2