Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Scaloneta lugano CITY
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 15.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


2e minuut.
Biglia geeft een hoge lob. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Konpayantv zijn tegenspeler op de grond. Konpayantv krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Kloosterboer heeft problemen om de bal te vangen. Conditti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rinaldi. Rinaldi krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Orma passt de bal met de wreef. Andrada probeert de bal met de borst te controleren. Boulud is nu in balbezit. Andrada verovert de bal door een tackle van achteren. Andrada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Birabent passt de bal in één keer door. Boulud rent richting de bal. Boulud probeert naar een medespeler te passen. Sabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kloosterboer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conditti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabat is nu in balbezit. Sabat geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rinaldi rent richting de bal. Zoni rent richting de bal. Zoni geeft een lange en hoge pass. Birabent bereikt de bal nog maar net als eerste. Birabent draait met de bal, schiet en ... Olave bokst de bal weg.

21e minuut.
Orma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kranevitter met de inworp. Fairfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairfield schiet op doel. Bordese bokst de bal weg. Andrada maakt een snoekduik en kopt de bal. Dupraz controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kranevitter passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Boulud de bal. Fairfield rent richting de bal. Fairfield draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
Byron rent richting de bal. Byron geeft de bal voor. Daar is Fairfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrada is nu in balbezit. Andrada schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Fairfield speelt de bal door. Andrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Dupraz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Andrada raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rinaldi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

34e minuut.
Konpayantv rent richting de bal. Konpayantv geeft een hoge lob. Rinaldi is nu in balbezit. Birabent onderschept slim de pass. Birabent draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Byron verovert de bal door een tackle van achteren. Byron geeft de bal voor. Dupraz geeft een hoge lob. Kranevitter is nu in balbezit. Kranevitter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Scaloneta 34%, lugano CITY 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Scaloneta - lugano CITY 0:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Byron met de inworp. Zoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairfield rent richting de bal. Fairfield draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Scaloneta 45%, lugano CITY 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Scaloneta - lugano CITY 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Sabat rent richting de bal. Sabat passt de bal zonder na te denken. Birabent is nu in balbezit. Birabent haalt uit met een fantastische trap. Ingar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

99e minuut.
Zoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarzstein verovert de bal door een tackle van achteren. Fairfield rent richting de bal. Fairfield geeft een hoge lob. Andrada maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Scaloneta 58%, lugano CITY 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Scaloneta - lugano CITY 0:0

111e minuut.
Daar is Drko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kranevitter is nu in balbezit. Kranevitter passt de bal met de wreef. Andrada is nu in balbezit. Andrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Scaloneta 66%, lugano CITY 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Scaloneta - lugano CITY 0:0


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Birabent neemt de penalty, wat een uithaal! Olave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Andrada neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
La Scaloneta - lugano CITY 1:0
---
Sabat neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Olave maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Scaloneta - lugano CITY 1:1
---
Fairfield legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Conditti zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Byron kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Bordese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
Boulud kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Schwarzstein neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast. De bal rolt over de achterlijn.
---
Zoni neemt de penalty, wat een uithaal! Olave verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Rinaldi neemt zijn aanloop. Bordese bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
---
Konpayantv kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kranevitter neemt zijn aanloop. Bordese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
La Scaloneta - lugano CITY 2:1
---