Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ingeniería Unicen A Perfect Circle
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 17
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
Gerzstein is nu in balbezit. Gerzstein geeft de bal voor. Lazarov speelt de bal door. Sekuła heeft problemen om de bal te vangen. Sekuła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Lazarov onderschept slim de pass. Lazarov passt de bal in één keer door. do Ó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuła rent richting de bal. Sekuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ingeniería Unicen - A Perfect Circle 1:0

16e minuut.
Had probeert naar een medespeler te passen. Sekuła is nu in balbezit. do Ó is nu in balbezit. do Ó haalt uit met een fantastische trap. Ruzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Had kopt de bal weg. Daar is Toso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sekuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ingeniería Unicen - A Perfect Circle 2:0

26e minuut.
do Ó onderschept slim de pass. Gerzstein is nu in balbezit. do Ó verovert de bal door een tackle van achteren. do Ó schiet op doel. De bal raakt de paal.

28e minuut.
do Ó is nu in balbezit. do Ó passt de bal in één keer door. Sekuła is nu in balbezit. Sekuła haalt uit met een fantastische trap. Ruzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ingeniería Unicen - A Perfect Circle 3:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Had met een snelle inworp. Daar is Priceputu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Priceputu geeft een lange en hoge pass. Sekuła bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Lazarov passt de bal met de wreef. Morales is nu in balbezit. Priceputu onderschept slim de pass. Priceputu geeft een lange en hoge pass. Sekuła bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ingeniería Unicen - A Perfect Circle 4:0

40e minuut.
Lazarov speelt de bal door. Lascurain is nu in balbezit. do Ó is nu in balbezit. Sekuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ingeniería Unicen - A Perfect Circle 5:0

44e minuut.
Ruzo met een harde bal richting middenveld. Lazarov kopt de bal weg. Lascurain controleert de bal met de borst. Sekuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ingeniería Unicen 24%, A Perfect Circle 76%.
Ingeniería Unicen - A Perfect Circle 5:0

61e minuut.
Lazarov speelt de bal door. Szpakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpakowski passt de bal zonder na te denken. Sekuła rent richting de bal. Sekuła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Loedo rent richting de bal. do Ó verovert de bal door een tackle van achteren. do Ó probeert naar een medespeler te passen. Sekuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ruzo trapt de bal weg. Lazarov is nu in balbezit. Lazarov passt de bal in één keer door. Szpakowski is nu in balbezit. Szpakowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Szpakowski met een sublieme pass. Sekuła is nu in balbezit. do Ó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuła is nu in balbezit. Sekuła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ingeniería Unicen - A Perfect Circle 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ingeniería Unicen 30%, A Perfect Circle 70%.
Ingeniería Unicen - A Perfect Circle 6:0