Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Lost Loperri
424 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 19.9
solid Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Zarl passt de bal zonder na te denken. Pagano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deya is nu in balbezit. Deya draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Loperri 1:0

9e minuut.
Lluch geeft een lange en hoge pass. Rieckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Martire schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martire krijgt een gele kaart. Rieckmann moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rieckmann kan niet meer verder spelen. Szumilas komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Nafpliotis probeert de bal aan de voet te houden. Zarl rent richting de bal. Zarl passt de bal in één keer door. Deya is nu in balbezit. Deya schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cosentino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Theisen is nu in balbezit. Lanata is nu in balbezit. Theisen verovert de bal door een tackle van achteren. Theisen schiet op doel. Cosentino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Deya rent richting de bal. Theisen is nu in balbezit. Deya bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen is nu in balbezit. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Muller rent richting de bal. Deya verovert de bal door een tackle van achteren. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Loperri 2:0

34e minuut.
Cosentino trapt de bal weg. Bozzini kopt de bal weg. Theisen rent richting de bal. Deya is nu in balbezit. Deya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cosentino trapt de bal weg. Biniaś rent richting de bal. Biniaś speelt de bal door. Deya bereikt de bal nog maar net als eerste. Deya geeft een hoge lob. Cosentino bokst de bal weg. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Cosse de bal. Deya rent richting de bal. Deya passt de bal met de wreef. Theisen is nu in balbezit. Theisen draait met de bal, schiet en ... Cosentino bokst de bal weg.

43e minuut.
Muller geeft een lange en hoge pass. Bozzini kopt de bal weg. Genovesi heeft problemen om de bal te vangen. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Loperri 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Lost 37%, Loperri 63%.
The Lost - Loperri 3:0

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fică met de inworp. Zarl is nu in balbezit. Zarl geeft een hoge lob. Theisen maakt een snoekduik en kopt de bal. Cosentino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Genovesi heeft problemen om de bal te vangen. Biniaś rent richting de bal. Biniaś passt de bal met de wreef. Theisen rent richting de bal. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Deya heeft problemen om de bal te vangen. Deya speelt de bal door. Nafpliotis is nu in balbezit. Nafpliotis geeft de bal voor. Klungelig pakt Muller de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nafpliotis is nu in balbezit. Nafpliotis passt de bal in één keer door. Deya is nu in balbezit. Deya haalt uit met een fantastische trap. Cosentino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Loperri 4:0

66e minuut.
Cosse bereikt de bal nog maar net als eerste. Deya onderschept slim de pass. Deya passt de bal met de wreef. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Theisen draait met de bal, schiet en ... Lanata probeert de bal met de borst te controleren. Theisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Theisen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Loperri 5:0

81e minuut.
Bozzini probeert naar een medespeler te passen. Theisen rent richting de bal. Deya is nu in balbezit. Theisen is nu in balbezit. Theisen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Muller rent richting de bal. Theisen onderschept slim de pass. Deya bereikt de bal nog maar net als eerste. Deya schiet op doel. Cosentino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lost - Loperri 6:0

89e minuut.
Deya verovert de bal door een tackle van achteren. Cosse rent richting de bal. Deya verovert de bal door een tackle van achteren. Theisen rent richting de bal. Theisen schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Lost 25%, Loperri 75%.
The Lost - Loperri 6:0