Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lowlogios Union99
chori 2.0 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
16 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 21.1
good Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Niewiadomski probeert naar een medespeler te passen. Redel rent richting de bal. Huenuman begaat een overtreding. Huenuman krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Nanu rent richting de bal. Degrasiński geeft de bal voor. Redel controleert de bal met de borst. Bölöni is nu in balbezit. Bölöni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nanu probeert de bal aan de voet te houden. Lagos is nu in balbezit. Lagos probeert naar een medespeler te passen. Sena bereikt de bal nog maar net als eerste. Sena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Degrasiński probeert naar een medespeler te passen. Redel rent richting de bal. Redel passt de bal zonder na te denken. Bölöni is nu in balbezit. Bölöni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bogacz met een snelle inworp. Nanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerdam is nu in balbezit. Degrasiński rent richting de bal. Degrasiński geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Lowlogios - Union99 1:0

26e minuut.
Nanu passt de bal met de wreef. Boerdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Boerdam passt de bal met de wreef. Bölöni is nu in balbezit. Bölöni schiet op doel. Birmajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bogacz is nu in balbezit. Bogacz geeft een lange en hoge pass. Bölöni rent richting de bal. Bölöni haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Turich de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bogacz zal de hoekschop nemen. Bölöni kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lowlogios - Union99 2:0

32e minuut.
Lagos is nu in balbezit. Neukirch onderschept slim de pass. Sena begaat een overtreding. Sena krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Rousseau controleert de bal met de borst. Degrasiński onderschept slim de pass. Degrasiński probeert naar een medespeler te passen. Bölöni is nu in balbezit. Bölöni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Degrasiński met een sublieme pass. Daar is Boerdam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boerdam speelt de bal door. Niewiadomski rent richting de bal. Niewiadomski geeft een hoge lob. Birmajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bölöni rent richting de bal. Bölöni probeert naar een medespeler te passen. Redel bereikt de bal nog maar net als eerste. Redel schiet op doel. Birmajer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Birmajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lowlogios 24%, Union99 76%.
Lowlogios - Union99 2:0

53e minuut.
Huenuman is nu in balbezit. Boerdam verovert de bal door een tackle van achteren. Boerdam geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Redel de bal. Redel schiet op doel. Birmajer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Nanu passt de bal zonder na te denken. Degrasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Degrasiński geeft een hoge lob. Redel is nu in balbezit. Redel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lowlogios - Union99 3:0

58e minuut.
Degrasiński heeft problemen om de bal te vangen. Degrasiński speelt de bal door. Redel is nu in balbezit. Redel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lowlogios - Union99 4:0

75e minuut.
Rousseau is nu in balbezit. Degrasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Degrasiński probeert naar een medespeler te passen. Bölöni rent richting de bal. Bölöni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Degrasiński probeert naar een medespeler te passen. Niewiadomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewiadomski passt de bal met de wreef. Bölöni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bölöni draait met de bal, schiet en ... Birmajer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lowlogios 21%, Union99 79%.
Lowlogios - Union99 4:0