Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. ATLANTA RiverPlate
4123_K Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
37 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 16.5
zeer goed Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Daar is Casari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casari passt de bal in één keer door. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. Peruggini probeert de bal aan de voet te houden. Mareque probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Vranjican zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski passt de bal in één keer door. Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Stucan de bal. Cahangirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov speelt de bal door. Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Korres rent richting de bal. Korres passt de bal in één keer door. Rosołowski is nu in balbezit. Rosołowski schiet op doel. Peruggini probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Cahangirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov passt de bal in één keer door. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Vranjican de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Merişor neemt de hoekschop. Rosołowski springt en kopt de bal. Mareque bokst de bal weg. Cahangirov springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fradua trapt de bal weg van het doel. Casari kopt de bal weg. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi rent richting de bal. Giovennazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Stucan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov onderschept slim de pass. Cahangirov passt de bal in één keer door. Giovennazzi is nu in balbezit. Giovennazzi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Klungelig pakt Mena de bal. Merişor rent richting de bal. Merişor met een sublieme pass. Cahangirov is nu in balbezit. Cahangirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - RiverPlate 1:0

25e minuut.
Rosołowski is nu in balbezit. Rosołowski speelt de bal door. Giovennazzi rent richting de bal. Giovennazzi schiet op doel. Mareque werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - RiverPlate 2:0

36e minuut.
Rosołowski is nu in balbezit. Rosołowski probeert naar een medespeler te passen. Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Fradua de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - RiverPlate 3:0

37e minuut.
Fontana passt de bal in één keer door. Cahangirov is nu in balbezit. Cahangirov geeft een lange en hoge pass. Giovennazzi controleert de bal met de borst. Giovennazzi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - RiverPlate 4:0

39e minuut.
Herner onderschept slim de pass. Giovennazzi onderschept slim de pass. Giovennazzi met een sublieme pass. Cahangirov is nu in balbezit. Cahangirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Cahangirov met de inworp. Merişor is nu in balbezit. Merişor passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giovennazzi de bal. Giovennazzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Mena de bal. Cahangirov rent richting de bal. Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mareque niet meer kan verder spelen. Garibaldi komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 17%, RiverPlate 83%.
C.A. ATLANTA - RiverPlate 4:0

51e minuut.
Gullota passt de bal met de wreef. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski geeft een hoge lob. Cahangirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - RiverPlate 5:0

55e minuut.
Gullota passt de bal in één keer door. Casari is nu in balbezit. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - RiverPlate 6:0

56e minuut.
Korres is nu in balbezit. Gullota bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullota geeft de bal voor. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Vit rent richting de bal. Casari verovert de bal door een tackle van achteren. Casari met een sublieme pass. Giovennazzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bairon komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Bairon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bairon geeft een hoge lob. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. Garibaldi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - RiverPlate 7:0

66e minuut.
Bairon onderschept slim de pass. Bairon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rosołowski de bal. Rosołowski schiet op doel. Garibaldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - RiverPlate 8:0

68e minuut.
Bairon is nu in balbezit. Peruggini rent richting de bal. Bairon onderschept slim de pass. Bairon haalt uit met een fantastische trap. Garibaldi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - RiverPlate 9:0

75e minuut.
Mena speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor geeft een hoge lob. Garibaldi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Garibaldi probeert naar een medespeler te passen. Bairon controleert de bal met de borst. Stucan begaat een overtreding. Stucan krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ruzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merişor rent richting de bal. Merişor geeft een hoge lob. Bairon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bairon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Garibaldi probeert wanhopig de bal te grijpen. Rosołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. ATLANTA - RiverPlate 10:0

78e minuut.
Mena is nu in balbezit. Mena passt de bal in één keer door. Peruggini rent richting de bal. Bairon onderschept slim de pass. Bairon haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Giovennazzi is nu in balbezit. Giovennazzi geeft de bal voor. Stucan heeft problemen om de bal te vangen. Rosołowski rent richting de bal. Rosołowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. ATLANTA 21%, RiverPlate 79%.
C.A. ATLANTA - RiverPlate 10:0