Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineiros FC KarkaraCaucaiense City
cria5 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
15% Spel op eigen helft 85%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44 gemiddelde waardering 18
excellent Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Van de Vonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vonder passt de bal in één keer door. Daar is Casagrande, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urwyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Urwyler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - KarkaraCaucaiense City 1:0

7e minuut.
Edlmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Edlmeier met een sublieme pass. Gut probeert naar een medespeler te passen. Van de Vonder is nu in balbezit. Van de Vonder draait met de bal, schiet en ... Freitas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - KarkaraCaucaiense City 2:0

9e minuut.
Ferstl passt de bal met de wreef. Gralak rent richting de bal. Gralak passt de bal met de wreef. Urwyler is nu in balbezit. Urwyler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - KarkaraCaucaiense City 3:0

12e minuut.
Urwyler onderschept slim de pass. Urwyler met een sublieme pass. Casagrande bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vonder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gralak met een sublieme pass. Edlmeier rent richting de bal. Edlmeier probeert naar een medespeler te passen. Van de Vonder is nu in balbezit. Van de Vonder schiet op doel. Freitas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Gut passt de bal met de wreef. Edlmeier probeert naar een medespeler te passen. Urwyler heeft problemen om de bal te vangen. Urwyler haalt uit met een fantastische trap. Freitas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - KarkaraCaucaiense City 4:0

24e minuut.
Edlmeier met de inworp. Gralak is nu in balbezit. Gralak speelt de bal door. Urwyler rent richting de bal. Urwyler draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Edlmeier met een snelle inworp. Gralak rent richting de bal. Gralak passt de bal zonder na te denken. Urwyler rent richting de bal. Urwyler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Špigelskis kopt de bal weg. Urwyler heeft problemen om de bal te vangen. Sacramento is nu in balbezit. Urwyler verovert de bal door een tackle van achteren. Urwyler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Edlmeier speelt de bal door. Gut is nu in balbezit. Gut passt de bal met de wreef. Van de Vonder is nu in balbezit. Van de Vonder draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Zanato trapt de bal weg van het doel. Gralak is nu in balbezit. Gralak passt de bal zonder na te denken. Urwyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Urwyler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Van de Vonder probeert naar een medespeler te passen. Poioco bereikt de bal nog maar net als eerste. Urwyler verovert de bal door een tackle van achteren. Urwyler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - KarkaraCaucaiense City 5:0

42e minuut.
Gralak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralak geeft een lange en hoge pass. Van de Vonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vonder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - KarkaraCaucaiense City 6:0

44e minuut.
Gut geeft een lange en hoge pass. Freitas met een sublieme pass. Špigelskis kopt de bal weg. Urwyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Urwyler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - KarkaraCaucaiense City 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineiros FC 18%, KarkaraCaucaiense City 82%.
Mineiros FC - KarkaraCaucaiense City 7:0

48e minuut.
Casagrande rent richting de bal. Gralak rent richting de bal. Gralak passt de bal in één keer door. Urwyler rent richting de bal. Urwyler haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edlmeier met een snelle inworp. Gralak is nu in balbezit. Gralak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Poioco de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - KarkaraCaucaiense City 8:0

51e minuut.
Gut geeft een lange en hoge pass. Daar is Zanato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gralak is nu in balbezit. Van de Vonder is nu in balbezit. Van de Vonder schiet op doel. Paal!

52e minuut.
Klungelig pakt Poioco de bal. Van de Vonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vonder passt de bal met de wreef. Urwyler rent richting de bal. Urwyler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Ramalho de bal onder controle te krijgen. Gut bereikt de bal nog maar net als eerste. Gut passt de bal met de wreef. Van de Vonder is nu in balbezit. Van de Vonder haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Gut rent richting de bal. Gut passt de bal met de wreef. Gralak probeert naar een medespeler te passen. Urwyler rent richting de bal. Urwyler schiet op doel. Freitas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van de Vonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vonder draait met de bal, schiet en ... Freitas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Edlmeier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gralak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gralak met een sublieme pass. Urwyler bereikt de bal nog maar net als eerste. Urwyler haalt uit met een fantastische trap. Freitas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Edlmeier rent richting de bal. Edlmeier geeft een hoge lob. Pozobom heeft problemen om de bal te vangen. Van de Vonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vonder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Zanato trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Gralak de bal. Gralak passt de bal in één keer door. Urwyler rent richting de bal. Urwyler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Freitas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Casagrande rent richting de bal. Gralak onderschept slim de pass. Gralak passt de bal zonder na te denken. Van de Vonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vonder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gralak speelt de bal door. Urwyler rent richting de bal. Van de Vonder is nu in balbezit. Van de Vonder draait met de bal, schiet en ... Freitas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineiros FC - KarkaraCaucaiense City 9:0

84e minuut.
Gut geeft een lange en hoge pass. Van de Vonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacramento is nu in balbezit. Van de Vonder is nu in balbezit. Van de Vonder schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Casagrande rent richting de bal. Gralak verovert de bal door een tackle van achteren. Gralak met een sublieme pass. Van de Vonder bereikt de bal nog maar net als eerste. Van de Vonder haalt uit met een fantastische trap. Freitas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Gut met een snelle inworp. Gralak speelt de bal door. Plutão is nu in balbezit. Edlmeier onderschept slim de pass. Edlmeier passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineiros FC 13%, KarkaraCaucaiense City 87%.
Mineiros FC - KarkaraCaucaiense City 9:0