Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marmotas Italiani
12345 Tactiek Pra cima
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 31.3
solid Schieten average
very good Passen poor
good Verdedigen adequate


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grębosz met de inworp. Fagas heeft problemen om de bal te vangen. Fagas geeft een hoge lob. Mangueira krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Italiani 1:0

7e minuut.
Fagas speelt de bal door. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu passt de bal met de wreef. Mangueira rent richting de bal. Mangueira schiet op doel. Macarato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Kapera probeert de bal aan de voet te houden. Grębosz rent richting de bal. Grębosz speelt de bal door. Mangueira is nu in balbezit. Mangueira draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Doni speelt de bal door. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Mangueira rent richting de bal. Mangueira schiet op doel. Macarato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Mangueira rent richting de bal. Doni rent richting de bal. Doni speelt de bal door. Fagas rent richting de bal. Fagas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Nicolaescu met een sublieme pass. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu passt de bal in één keer door. Fagas rent richting de bal. Fagas schiet op doel. Macarato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Italiani 2:0

17e minuut.
Nicolaescu speelt de bal door. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu passt de bal zonder na te denken. Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangueira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Italiani 3:0

22e minuut.
Doni speelt de bal door. Grębosz rent richting de bal. Grębosz passt de bal in één keer door. Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangueira haalt uit met een fantastische trap. Macarato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Doni is nu in balbezit. Doni passt de bal met de wreef. Ho Man speelt de bal door. Mangueira rent richting de bal. Mangueira draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Scuri probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grębosz de bal. Grębosz passt de bal in één keer door. Mangueira is nu in balbezit. Mangueira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akça zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Theodorescu speelt de bal door. Nicolaescu geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Mangueira rent richting de bal. Mangueira schiet op doel. De bal raakt de paal. Macarato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Italiani 4:0

31e minuut.
Fagas passt de bal met de wreef. Mangueira is nu in balbezit. Yushan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mangueira raakt geblesseerd tijdens het duel. Doni wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Akça met de inworp. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu geeft een hoge lob. Fagas is nu in balbezit. Fagas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Italiani 5:0

40e minuut.
Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu passt de bal met de wreef. Yushan verovert de bal door een tackle van achteren. Mangueira rent richting de bal. Mangueira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Italiani 6:0

42e minuut.
Mangueira is nu in balbezit. Mangueira passt de bal zonder na te denken. Daar is Fagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fagas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Italiani 7:0

44e minuut.
Theodorescu passt de bal met de wreef. Mangueira is nu in balbezit. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Italiani 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marmotas 18%, Italiani 82%.
Marmotas - Italiani 8:0

49e minuut.
Klungelig pakt Taohua de bal. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu speelt de bal door. Mangueira heeft problemen om de bal te vangen. Mangueira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marmotas - Italiani 9:0

52e minuut.
Gili geeft een hoge lob. Daar is Kapera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gili met een sublieme pass. Kapera is nu in balbezit. Kapera draait met de bal, schiet en ... Głogowski bokst de bal weg.

54e minuut.
Mangueira heeft problemen om de bal te vangen. Nicolaescu met een sublieme pass. Ho Man bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagas onderschept slim de pass. Fagas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat geeft een lange en hoge pass. Taohua bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangueira verovert de bal door een tackle van achteren. Mangueira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Poulter probeert naar een medespeler te passen. Fagas probeert de bal aan de voet te houden. Nicolaescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mangueira de bal. Mangueira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Mangueira is nu in balbezit. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu met een sublieme pass. Mangueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangueira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Horvat met een sublieme pass. Klungelig pakt Fagas de bal. Fagas passt de bal zonder na te denken. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu draait met de bal, schiet en ... Macarato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marmotas 28%, Italiani 72%.
Marmotas - Italiani 9:0