Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ed. Barcelona Lanzi Team F.c
Xande3 Tactiek Reserva
67% Balbezit 33%
23% Spel op eigen helft 77%
53 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
57.2 gemiddelde waardering 16.5
excellent Schieten poor
outstanding Passen weak
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Dutra geeft de bal voor. Ksiądzyna kopt de bal weg. Daar is Dutra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutra geeft een hoge lob. Babuke krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 1:0

4e minuut.
Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra passt de bal in één keer door. Californiano speelt de bal door. Ciemerych rent richting de bal. Ciemerych schiet op doel. Rosseto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Babuke rent richting de bal. Babuke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 2:0

6e minuut.
Cingapuriano is nu in balbezit. Cingapuriano geeft de bal voor. Ciemerych bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemerych schiet op doel. Rosseto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 3:0

9e minuut.
Californiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Californiano passt de bal in één keer door. Ciemerych bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemerych draait met de bal, schiet en ... Rosseto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 4:0

10e minuut.
Babuke passt de bal in één keer door. Californiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Californiano passt de bal zonder na te denken. Ciemerych rent richting de bal. Ciemerych schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jacobs zal de hoekschop nemen. Babuke rent richting de bal. Babuke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Californiano rent richting de bal. Californiano geeft een hoge lob. Babuke probeert naar een medespeler te passen. Ciemerych bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemerych schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 5:0

15e minuut.
Dutra passt de bal zonder na te denken. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs passt de bal met de wreef. Ciemerych rent richting de bal. Ciemerych schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 6:0

16e minuut.
Jacobs is nu in balbezit. Jacobs passt de bal zonder na te denken. Daar is Bolacha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolacha geeft de bal voor. Ciemerych maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Doeltrap. Boué met een harde bal richting middenveld. Daar is Pardilha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Californiano geeft een lange en hoge pass. Babuke maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosseto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciemerych is nu in balbezit. Ciemerych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 7:0

19e minuut.
Galván geeft de bal voor. Loyola rent richting de bal. Jacobs onderschept slim de pass. Jacobs geeft een lange en hoge pass. Ciemerych springt en kopt de bal. Paal!

21e minuut.
Californiano rent richting de bal. Californiano passt de bal in één keer door. Ciemerych rent richting de bal. Bolacha rent richting de bal. Bolacha draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ksiądzyna geeft de bal voor. Galván kopt de bal weg. Bolacha speelt de bal door. Babuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Babuke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 8:0

27e minuut.
Dutra met een sublieme pass. Jacobs rent richting de bal. Jacobs passt de bal met de wreef. Ciemerych rent richting de bal. Ciemerych haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bolacha probeert naar een medespeler te passen. Ksiądzyna is nu in balbezit. Babuke onderschept slim de pass. Babuke schiet op doel. Rosseto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 9:0

33e minuut.
Californiano rent richting de bal. Californiano passt de bal zonder na te denken. Ciemerych is nu in balbezit. Ciemerych schiet op doel. Rosseto maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Ciemerych rent richting de bal. Ciemerych geeft een lange en hoge pass. Loyola rent richting de bal. Babuke onderschept slim de pass. Babuke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Rosseto trapt de bal weg. Californiano kopt de bal weg. Ciemerych is nu in balbezit. Ciemerych haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 10:0

45e minuut.
Bolacha probeert naar een medespeler te passen. Californiano rent richting de bal. Californiano passt de bal met de wreef. Ciemerych bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemerych haalt uit met een fantastische trap. Rosseto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ksiądzyna probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bolacha de bal. Babuke rent richting de bal. Babuke haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ed. Barcelona 24%, Lanzi Team F.c 76%.
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 11:0

46e minuut.
Dutra rent richting de bal. Dutra passt de bal zonder na te denken. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs geeft een lange en hoge pass. Babuke maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Californiano verovert de bal door een tackle van achteren. Californiano geeft een hoge lob. Ciemerych bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemerych haalt uit met een fantastische trap. Rosseto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 12:0

54e minuut.
Ciemerych verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemerych met een sublieme pass. Loyola rent richting de bal. Babuke verovert de bal door een tackle van achteren. Babuke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 13:0

56e minuut.
Daar is Dutra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutra speelt de bal door. Ciemerych rent richting de bal. Ciemerych schiet op doel. Rosseto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Californiano rent richting de bal. Californiano passt de bal in één keer door. Jacobs probeert naar een medespeler te passen. Babuke is nu in balbezit. Babuke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bolacha met een sublieme pass. Jacobs is nu in balbezit. Jacobs speelt de bal door. Klungelig pakt Babuke de bal. Babuke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jacobs passt de bal in één keer door. Bolacha rent richting de bal. Bolacha passt de bal in één keer door. Babuke is nu in balbezit. Babuke draait met de bal, schiet en ... Rosseto bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Californiano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolacha is nu in balbezit. Bolacha geeft de bal voor. Babuke krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 14:0

66e minuut.
Mâţea rent richting de bal. Mâţea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jacobs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bolacha geeft een hoge lob. Rosseto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ksiądzyna speelt de bal door. Daar is Ciemerych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Californiano geeft de bal voor. Bolacha controleert de bal met de borst. Bolacha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Californiano rent richting de bal. Californiano speelt de bal door. Bolacha rent richting de bal. Bolacha haalt uit met een fantastische trap. Rosseto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 15:0

75e minuut.
Ciemerych is nu in balbezit. Bolacha met een sublieme pass. Klungelig pakt Babuke de bal. Bolacha is nu in balbezit. Bolacha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bolacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolacha met een sublieme pass. Jacobs met een sublieme pass. Klungelig pakt Babuke de bal. Babuke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Rosseto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Californiano met een sublieme pass. Klungelig pakt Ciemerych de bal. Ksiądzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemerych onderschept slim de pass. Ciemerych draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Mâţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra passt de bal zonder na te denken. Babuke is nu in balbezit. Babuke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 16:0

81e minuut.
Babuke verovert de bal door een tackle van achteren. Palumbella is nu in balbezit. Babuke onderschept slim de pass. Babuke draait met de bal, schiet en ... Rosseto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 17:0

82e minuut.
Bolacha passt de bal zonder na te denken. Californiano is nu in balbezit. Californiano geeft een lange en hoge pass. Babuke rent richting de bal. Babuke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 18:0

85e minuut.
Californiano passt de bal zonder na te denken. Dutra bereikt de bal nog maar net als eerste. Dutra passt de bal zonder na te denken. Babuke rent richting de bal. Babuke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Jacobs passt de bal zonder na te denken. Bolacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolacha passt de bal met de wreef. Babuke is nu in balbezit. Babuke schiet op doel. Rosseto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ed. Barcelona 21%, Lanzi Team F.c 79%.
Ed. Barcelona - Lanzi Team F.c 18:0