Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
algeriboudabouz F.C.idir
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
McCarthy is nu in balbezit. Das Neves verovert de bal door een tackle van achteren. Das Neves speelt de bal door. Rula bereikt de bal nog maar net als eerste. Rula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hlongwane heeft problemen om de bal te vangen. Chansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chansa probeert naar een medespeler te passen. Rula bereikt de bal nog maar net als eerste. Rula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
algeriboudabouz - F.C.idir 0:1

17e minuut.
Das Neves verovert de bal door een tackle van achteren. Modise verovert de bal door een tackle van achteren. Tembo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tembo krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Methula verovert de bal door een tackle van achteren. Methula passt de bal zonder na te denken. Modise met een sublieme pass. Mabalane rent richting de bal. Mabalane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Chansa met de inworp. Klungelig pakt Das Neves de bal. Modise verovert de bal door een tackle van achteren. Modise haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
algeriboudabouz - F.C.idir 1:1

32e minuut.
Ferreira onderschept slim de pass. Ferreira passt de bal zonder na te denken. Myeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Rula onderschept slim de pass. Rula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
algeriboudabouz - F.C.idir 1:2

40e minuut.
Methula probeert naar een medespeler te passen. McCarthy heeft problemen om de bal te vangen. Tau schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tau krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Wuest kopt de bal weg. Wuest speelt de bal door. Bandura kopt de bal weg. Mabalane bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabalane schiet op doel. Walaza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: algeriboudabouz 57%, F.C.idir 43%.
algeriboudabouz - F.C.idir 1:2

52e minuut.
Das Neves rent richting de bal. Das Neves passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rula de bal. Ferreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Modise kopt de bal weg. Modise bereikt de bal nog maar net als eerste. Mabalane rent richting de bal. Mabalane haalt uit met een fantastische trap. Tembo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: algeriboudabouz 45%, F.C.idir 55%.
algeriboudabouz - F.C.idir 1:2