Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Legends rimvydas
LeLoneSnail Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
30 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.3 gemiddelde waardering 16.3
good Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Mărgăritescu probeert naar een medespeler te passen. Rujoiu speelt de bal door. Broniukaitis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu geeft een lange en hoge pass. Mikalėnas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Tratas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneque verovert de bal door een tackle van achteren. Paneque passt de bal met de wreef. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap. Mikalėnas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Kjærvik onderschept slim de pass. Kjærvik probeert naar een medespeler te passen. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno draait met de bal, schiet en ... Gerdauskas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - rimvydas 1:0

23e minuut.
Anielski met een sublieme pass. Gerdauskas rent richting de bal. Fenomeno onderschept slim de pass. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap. Mikalėnas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Fenomeno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerdauskas rent richting de bal. Fenomeno verovert de bal door een tackle van achteren. Fenomeno schiet op doel. Mikalėnas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - rimvydas 2:0

29e minuut.
Gerdauskas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rujoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fenomeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenomeno draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Adăuje geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Anielski de bal. Broniukaitis rent richting de bal. Mărgăritescu onderschept slim de pass. Mărgăritescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Rujoiu geeft een lange en hoge pass. Krišiūnas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu verovert de bal door een tackle van achteren. Anielski rent richting de bal. Anielski geeft een lange en hoge pass. Mikalėnas bokst de bal weg. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - rimvydas 3:0

38e minuut.
Iemme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buitenspel voor Moižrimas. Goede buitenspelval van de verdediging. Paneque neemt vlug de vrije trap. Fenomeno heeft problemen om de bal te vangen. Fenomeno haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gerdauskas heeft problemen om de bal te vangen. Anielski rent richting de bal. Anielski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - rimvydas 4:0

41e minuut.
Suščenovas kopt de bal weg. Paneque is nu in balbezit. Paneque passt de bal zonder na te denken. Fenomeno is nu in balbezit. Fenomeno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Legends 27%, rimvydas 73%.
FK Legends - rimvydas 4:0

48e minuut.
Samsonas rent richting de bal. Fenomeno rent richting de bal. Paneque bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneque haalt uit met een fantastische trap. Gerdauskas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rujoiu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mikalėnas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Paneque bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneque geeft een lange en hoge pass. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu is nu in balbezit. Mărgăritescu schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Tratas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu schiet op doel. Mikalėnas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - rimvydas 5:0

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pesci komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Gerdauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci verovert de bal door een tackle van achteren. Pesci probeert de bal met de borst te controleren. Pesci haalt uit met een fantastische trap. Mikalėnas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - rimvydas 6:0

68e minuut.
Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu geeft een hoge lob. Mărgăritescu is nu in balbezit. Anielski is nu in balbezit. Anielski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mărgăritescu met de inworp. Tratas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneque onderschept slim de pass. Paneque geeft een hoge lob. Anielski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pesci heeft problemen om de bal te vangen. Gerdauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci onderschept slim de pass. Pesci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Skyrelis is nu in balbezit. Paneque onderschept slim de pass. Paneque speelt de bal door. Pesci bereikt de bal nog maar net als eerste. Pesci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - rimvydas 7:0

77e minuut.
Anielski speelt de bal door. Pesci rent richting de bal. Pesci schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gerdauskas de bal onder controle te krijgen. Mikalėnas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - rimvydas 8:0

77e minuut.
Paneque raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grinčikas komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Kjærvik is nu in balbezit. Kovarskis onderschept slim de pass. Kovarskis passt de bal zonder na te denken. Suščenovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Suščenovas geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Rujoiu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grinčikas de bal. Grinčikas geeft een lange en hoge pass. Pesci is nu in balbezit. Pesci draait met de bal, schiet en ... Mikalėnas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pesci rent richting de bal. Pesci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - rimvydas 9:0

84e minuut.
Mărgăritescu passt de bal met de wreef. Grinčikas is nu in balbezit. Anielski met een sublieme pass. Klungelig pakt Pesci de bal. Pesci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Legends - rimvydas 10:0

88e minuut.
Samsonas heeft problemen om de bal te vangen. Rujoiu speelt de bal door. Pesci is nu in balbezit. Pesci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Legends 26%, rimvydas 74%.
FK Legends - rimvydas 10:0