Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Siautėjantis viesulas ufonautai
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.8 gemiddelde waardering 18.8
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Masliukovas controleert de bal met de borst. Jae-byung rent richting de bal. Jae-byung passt de bal zonder na te denken. Daar is Skobel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skobel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - ufonautai 1:0

11e minuut.
Klungelig pakt Rabaščiukas de bal. Rabaščiukas met een sublieme pass. Masliukovas is nu in balbezit. Skobel verovert de bal door een tackle van achteren. Skobel passt de bal met de wreef. Miklaševskis bokst de bal weg. Bień rent richting de bal. Bień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - ufonautai 2:0

12e minuut.
Bień rent richting de bal. Kunkis rent richting de bal. Bień tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bień krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Rabaščiukas geeft een lange en hoge pass. Žanickauskas rent richting de bal. Lijewski rent richting de bal. Žanickauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Žanickauskas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Frunză verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Frunză, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunză geeft een lange en hoge pass. Daar is Bień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - ufonautai 3:0

21e minuut.
Balčiukynas probeert naar een medespeler te passen. Žanickauskas heeft problemen om de bal te vangen. Žanickauskas passt de bal met de wreef. Bień is nu in balbezit. Bień schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Jae-byung de bal. Jae-byung passt de bal met de wreef. Neag met een sublieme pass. Bień rent richting de bal. Bień draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Siautėjantis viesulas - ufonautai 4:0

31e minuut.
Frunză rent richting de bal. Frunză met een sublieme pass. Jae-byung speelt de bal door. Bień bereikt de bal nog maar net als eerste. Bień haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Kancierius passt de bal in één keer door. Skobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Skobel passt de bal zonder na te denken. Bień rent richting de bal. Bień haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Neag passt de bal met de wreef. Frunză is nu in balbezit. Frunză passt de bal zonder na te denken. Skobel rent richting de bal. Skobel geeft de bal voor. Miklaševskis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siautėjantis viesulas 29%, ufonautai 71%.
Siautėjantis viesulas - ufonautai 4:0

54e minuut.
Doeltrap. Românaş komt het veld opgelopen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chlewiński komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Frunză geeft een hoge lob. Jae-byung rent richting de bal. Jae-byung passt de bal in één keer door. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński schiet op doel. Miklaševskis bokst de bal weg.

80e minuut.
Toutountzis geeft de bal voor. Frunză is nu in balbezit. Frunză speelt de bal door. Chlewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlewiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Knotek met een snelle inworp. Toutountzis is nu in balbezit. Toutountzis geeft de bal voor. Jae-byung is nu in balbezit. Jae-byung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Siautėjantis viesulas 19%, ufonautai 81%.
Siautėjantis viesulas - ufonautai 4:0