Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Seasky FK Banga
Mano_dabar Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
16% Spel op eigen helft 84%
35 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 18.8
excellent Schieten unsatisfactory
solid Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Macijevskis geeft een lange en hoge pass. Espinoza rent richting de bal. Espinoza speelt de bal door. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Damadyan onderschept slim de pass. Damadyan speelt de bal door. Solberg rent richting de bal. Solberg haalt uit met een fantastische trap. Bačiulaitis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - FK Banga 1:0

8e minuut.
Joos passt de bal in één keer door. Bonnaud rent richting de bal. Bonnaud passt de bal met de wreef. Solberg rent richting de bal. Solberg draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Bačiulaitis met een sublieme pass. Tortini is nu in balbezit. Tortini met een sublieme pass. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Damadyan rent richting de bal. Damadyan passt de bal zonder na te denken. Bonnaud is nu in balbezit. Bonnaud geeft een lange en hoge pass. Damadyan maakt een snoekduik en kopt de bal. Bačiulaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Klungelig pakt Espinoza de bal. Tortini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortini passt de bal zonder na te denken. Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Bačiulaitis probeert wanhopig de bal te grijpen. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - FK Banga 2:0

22e minuut.
Mundev met een sublieme pass. Tortini is nu in balbezit. Tortini passt de bal in één keer door. Solberg is nu in balbezit. Solberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tortini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mundev de bal. Mundev speelt de bal door. Solberg is nu in balbezit. Solberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rakas heeft problemen om de bal te vangen. Damadyan rent richting de bal. Damadyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Solberg kopt de bal weg. Tortini is nu in balbezit. Tortini passt de bal in één keer door. Daar is Damadyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damadyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - FK Banga 3:0

41e minuut.
Gattinoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattinoni speelt de bal door. Mundev rent richting de bal. Mundev geeft een hoge lob. Solberg springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - FK Banga 4:0

42e minuut.
Daar is Julgevičius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Julgevičius geeft een lange en hoge pass. Solberg probeert de bal aan de voet te houden. Solberg schiet op doel. Bačiulaitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - FK Banga 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 22%, FK Banga 78%.
Seasky - FK Banga 5:0

48e minuut.
Klungelig pakt Damadyan de bal. Tortini rent richting de bal. Tortini passt de bal zonder na te denken. Solberg rent richting de bal. Solberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - FK Banga 6:0

52e minuut.
Chaleckis is nu in balbezit. Bonnaud onderschept slim de pass. Bonnaud probeert naar een medespeler te passen. Solberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Solberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Damadyan is nu in balbezit. Damadyan passt de bal met de wreef. Solberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Solberg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mažylis de bal onder controle te krijgen. Bačiulaitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tortini is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - FK Banga 7:0

59e minuut.
Tortini probeert naar een medespeler te passen. Mundev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mundev passt de bal in één keer door. Damadyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Damadyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Solberg de bal. Solberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Cork komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Joos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonnaud geeft een lange en hoge pass. Damadyan krijgt zijn hoofd ertegen. Bačiulaitis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Julgevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortini onderschept slim de pass. Tortini met een sublieme pass. Klungelig pakt Damadyan de bal. Damadyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - FK Banga 8:0

63e minuut.
Solberg is nu in balbezit. Julgevičius tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Solberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mundev met een snel genomen vrije trap. Damadyan is nu in balbezit. Damadyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mundev geeft de bal voor. Solberg krijgt zijn hoofd ertegen. Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud geeft een hoge lob. Solberg krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Gattinoni geeft een lange en hoge pass. Solberg kopt de bal weg. Damadyan is nu in balbezit. Tortini is nu in balbezit. Tortini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - FK Banga 9:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roos komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Tortini rent richting de bal. Roos rent richting de bal. Roos draait met de bal, schiet en ... Rakas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bačiulaitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - FK Banga 10:0

79e minuut.
Tortini rent richting de bal. Tortini speelt de bal door. Bonnaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonnaud geeft een hoge lob. Roos springt en kopt de bal. Bačiulaitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikutėnas is nu in balbezit. Mikutėnas geeft de bal voor. Tortini met een sublieme pass. Mundev geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - FK Banga 11:0

83e minuut.
Bonnaud rent richting de bal. Bonnaud passt de bal met de wreef. Roos bereikt de bal nog maar net als eerste. Roos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - FK Banga 12:0

86e minuut.
Tortini passt de bal in één keer door. Mundev rent richting de bal. Mundev passt de bal met de wreef. Roos heeft problemen om de bal te vangen. Roos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Seasky - FK Banga 13:0

89e minuut.
Roos geeft de bal voor. Bonnaud is nu in balbezit. Bonnaud passt de bal in één keer door. Tortini heeft problemen om de bal te vangen. Tortini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mundev geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Mikutėnas de bal onder controle te krijgen. Solberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Solberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Seasky 11%, FK Banga 89%.
Seasky - FK Banga 13:0