Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:20
  • Bekerwedstrijd: Relegation
  • Stadion: FCSG 1879 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 18205
FCSG 1879 FC Eulach
SG Arcade Tactiek V1
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 45.5
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Vasalli met een harde bal richting middenveld. Bocheński rent richting de bal. Bocheński passt de bal in één keer door. Manea heeft problemen om de bal te vangen. Manea haalt uit met een fantastische trap. Vasalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Manea kopt de bal weg. Klungelig pakt Pink de bal. Lamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka haalt uit met een fantastische trap. Vasalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - FC Eulach 1:0

11e minuut.
Antonović geeft de bal voor. Inworp. Zitterli met de inworp. Rüssel rent richting de bal. Rüssel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Saarniluoma kopt de bal weg. Lamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pink begaat een overtreding. Lamka raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

31e minuut.
Daar is Manea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manea geeft de bal voor. Lamka is nu in balbezit. Lamka draait met de bal, schiet en ... Vasalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - FC Eulach 2:0

37e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zitterli neemt de hoekschop. Lardi is nu in balbezit. Massetti rent richting de bal. Massetti schiet op doel. Kansanen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Manea probeert de bal aan de voet te houden. Bocheński rent richting de bal. Bocheński geeft een lange en hoge pass. Lamka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka haalt uit met een fantastische trap. Vasalli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Lamka rent richting de bal. Lamka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSG 1879 57%, FC Eulach 43%.
FCSG 1879 - FC Eulach 2:0

49e minuut.
Kambler passt de bal zonder na te denken. Manea heeft problemen om de bal te vangen. Kambler rent richting de bal. Kambler schiet op doel. Vasalli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kambler bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea rent richting de bal. Imhasly onderschept slim de pass. Kambler rent richting de bal. Kambler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - FC Eulach 3:0

58e minuut.
Massetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Šidlo onderschept slim de pass. Šidlo geeft de bal voor. Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Lardi is nu in balbezit. Lardi geeft de bal voor. Massetti is nu in balbezit. Massetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - FC Eulach 3:1

70e minuut.
Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Doppler zijn tegenspeler op de grond. Manea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Botezatu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pink probeert naar een medespeler te passen. Saarniluoma rent richting de bal. Saarniluoma geeft een hoge lob. Manea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCSG 1879 - FC Eulach 4:1

74e minuut.
Bocheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocheński passt de bal zonder na te denken. Manea is nu in balbezit. Manea haalt uit met een fantastische trap. Vasalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Bocheński verovert de bal door een tackle van achteren. Bocheński geeft een lange en hoge pass. Doppler probeert de bal met de borst te controleren. Manea is nu in balbezit. Manea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Imhasly geeft de bal voor. Inworp. Botezatu met de inworp. Manea bereikt de bal nog maar net als eerste. Manea geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vasalli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCSG 1879 48%, FC Eulach 52%.
FCSG 1879 - FC Eulach 4:1