Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:20
  • Bekerwedstrijd: Relegation
  • Stadion: Lorrainepärkli
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 20074
Schnell-Hell Lorraine FC Ajgail
433komphochII Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
14% Spel op eigen helft 86%
56 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 18.3
formidabel Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Schwarz met een sublieme pass. Walk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Von Dach. Von Dach krijgt een gele kaart. Walk raakt geblesseerd tijdens het duel. Pinggera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alagia springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Zanetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagia verovert de bal door een tackle van achteren. Alagia heeft problemen om de bal te vangen. Walk is nu in balbezit. Walk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Testosteron geeft een lange en hoge pass. Walk rent richting de bal. Walk speelt de bal door. Alagia heeft problemen om de bal te vangen. Alagia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 1:0

11e minuut.
Laub kopt de bal weg. Pinggera rent richting de bal. Pinggera speelt de bal door. Klungelig pakt Alagia de bal. Alagia schiet op doel. Tsawa bokst de bal weg. Walk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 2:0

13e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Tsawa niet meer kan verder spelen. Rothen komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk passt de bal zonder na te denken. Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Alagia is nu in balbezit. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk passt de bal in één keer door. Daar is Pinggera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinggera schiet op doel. Rothen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Walk rent richting de bal. Walk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 3:0

18e minuut.
Alagia rent richting de bal. Pinggera rent richting de bal. Fuchs verovert de bal door een tackle van achteren. Alagia is nu in balbezit. Alagia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Daar is Alagia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alagia passt de bal zonder na te denken. Pinggera probeert naar een medespeler te passen. Walk is nu in balbezit. Walk schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Walk is nu in balbezit. Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk rent richting de bal. Walk schiet op doel. Laub probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Gillet verovert de bal door een tackle van achteren. Gillet geeft de bal voor. Walk kopt de bal weg. Alagia is nu in balbezit. Alagia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Solari kopt de bal weg. Schwarz rent richting de bal. Schwarz passt de bal in één keer door. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Testosteron kopt de bal weg. Alagia is nu in balbezit. Alagia passt de bal met de wreef. Pinggera is nu in balbezit. Pinggera draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 4:0

35e minuut.
Testosteron controleert de bal met de borst. Solari speelt de bal door. Pinggera probeert naar een medespeler te passen. Alagia is nu in balbezit. Alagia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Alagia passt de bal zonder na te denken. Pinggera is nu in balbezit. Pinggera met een sublieme pass. Walk rent richting de bal. Walk schiet op doel. De bal raakt de paal. Doeltrap. Rothen met een harde bal richting middenveld. Testosteron kopt de bal weg. Alagia is nu in balbezit. Alagia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 5:0

40e minuut.
Pinggera rent richting de bal. Pinggera probeert naar een medespeler te passen. Alagia heeft problemen om de bal te vangen. Alagia haalt uit met een fantastische trap. Rothen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 6:0

40e minuut.
Solari met een sublieme pass. Klungelig pakt Walk de bal. Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia draait met de bal, schiet en ... Laub probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Testosteron met de inworp. Gillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillet geeft een hoge lob. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Walk is nu in balbezit. Walk passt de bal in één keer door. Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia schiet op doel. Rothen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 7:0

44e minuut.
Alagia heeft problemen om de bal te vangen. Alagia passt de bal zonder na te denken. Walk is nu in balbezit. Walk haalt uit met een fantastische trap. Rothen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schnell-Hell Lorraine 15%, FC Ajgail 85%.
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 8:0

46e minuut.
Pinggera speelt de bal door. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk passt de bal met de wreef. Alagia heeft problemen om de bal te vangen. Alagia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Alagia heeft problemen om de bal te vangen. Pinggera rent richting de bal. Pinggera geeft een hoge lob. Walk krijgt zijn hoofd ertegen. Fuchs heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 9:0

49e minuut.
Paganini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eder probeert de bal met de borst te controleren. Gillet met een sublieme pass. Pinggera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinggera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 10:0

52e minuut.
Testosteron rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Solari. Testosteron raakt geblesseerd tijdens het duel. Gillet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alagia heeft problemen om de bal te vangen. Alagia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 11:0

55e minuut.
Schwarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinggera geeft een lange en hoge pass. Laub heeft problemen om de bal te vangen. Walk rent richting de bal. Walk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Alagia is nu in balbezit. Alagia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 12:0

59e minuut.
Kleiner passt de bal zonder na te denken. Fuchs rent richting de bal. Alagia onderschept slim de pass. Alagia schiet op doel. Rothen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 13:0

60e minuut.
Von Dach bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk onderschept slim de pass. Walk passt de bal met de wreef. Pinggera is nu in balbezit. Pinggera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Gillet passt de bal met de wreef. Testosteron rent richting de bal. Testosteron probeert naar een medespeler te passen. Pinggera rent richting de bal. Pinggera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Walk heeft problemen om de bal te vangen. Walk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 14:0

63e minuut.
Inworp. Colman komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Gillet onderschept slim de pass. Colman speelt de bal door. Pinggera met een sublieme pass. Alagia rent richting de bal. Alagia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Pinggera rent richting de bal. Pinggera passt de bal zonder na te denken. Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia schiet op doel. Rothen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 15:0

67e minuut.
Meister geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schwarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinggera geeft een hoge lob. Walk maakt een snoekduik en kopt de bal. Rothen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Alagia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 16:0

69e minuut.
Colman passt de bal zonder na te denken. Alagia is nu in balbezit. Walk rent richting de bal. Walk draait met de bal, schiet en ... Rothen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Eder is nu in balbezit. Walk onderschept slim de pass. Walk passt de bal met de wreef. Alagia rent richting de bal. Alagia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Rothen trapt de bal weg. Colman kopt de bal weg. Alagia controleert de bal met de borst. Alagia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Colman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walk is nu in balbezit. Walk geeft een lange en hoge pass. Pinggera is nu in balbezit. Pinggera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rothen trapt de bal weg van het doel. Gillet kan de bal niet met de borst controleren. Gillet passt de bal in één keer door. Walk is nu in balbezit. Walk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Daar is Solari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillet passt de bal met de wreef. Alagia rent richting de bal. Alagia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 17:0

76e minuut.
Kleiner geeft een hoge lob. Alagia kopt de bal weg. Laub heeft problemen om de bal te vangen. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Alagia bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk is nu in balbezit. Alagia rent richting de bal. Alagia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Schwarz passt de bal in één keer door. Pinggera rent richting de bal. Pinggera speelt de bal door. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 18:0

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schwarz met de inworp. Pinggera geeft de bal voor. Walk heeft problemen om de bal te vangen. Walk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 19:0

85e minuut.
Klungelig pakt Von Dach de bal. Solari is nu in balbezit. Walk verovert de bal door een tackle van achteren. Walk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 20:0

86e minuut.
Conzett bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk onderschept slim de pass. Walk schiet op doel. Pinggera maakt een snoekduik en kopt de bal. Rothen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 21:0

87e minuut.
Colman rent richting de bal. Colman passt de bal in één keer door. Alagia rent richting de bal. Alagia haalt uit met een fantastische trap. Rothen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 22:0

88e minuut.
Conzett speelt de bal door. Eder probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Laub de bal. Alagia is nu in balbezit. Alagia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schnell-Hell Lorraine 14%, FC Ajgail 86%.
Schnell-Hell Lorraine - FC Ajgail 22:0