Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. Martinmäki Yhden Kysähdyksen Taktiikka
Tokai Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 30.3
excellent Schieten average
good Passen poor
solid Verdedigen weak


2e minuut.
Daar is Khánh Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khánh Hoàng speelt de bal door. Fidelus is nu in balbezit. Roubínek onderschept slim de pass. Roubínek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Vasifov met een snelle inworp. Rigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigal geeft de bal voor. Klungelig pakt Roubínek de bal. Roubínek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Halinen verovert de bal door een tackle van achteren. Halinen geeft de bal voor. Albino rent richting de bal. Schufer verovert de bal door een tackle van achteren. Schufer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Rusin draait met de bal, schiet en ... Rantaheimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Fidelus de bal onder controle te krijgen. Roubínek rent richting de bal. Roubínek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Lehto rent richting de bal. Ausland verovert de bal door een tackle van achteren. Ausland probeert naar een medespeler te passen. Roubínek is nu in balbezit. Roubínek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vasifov geeft een lange en hoge pass. Halinen rent richting de bal. Khánh Hoàng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khánh Hoàng krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Vasifov rent richting de bal. Birling onderschept slim de pass. Birling speelt de bal door. Schufer is nu in balbezit. Schufer schiet op doel. Gallardo bokst de bal weg.

16e minuut.
van Ommen is nu in balbezit. van Ommen geeft een lange en hoge pass. Roubínek kopt de bal weg. Rigal is nu in balbezit. Rigal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Khánh Hoàng kopt de bal weg. Daar is Korkalainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ausland probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rigal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rigal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Martinmäki - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 1:0

22e minuut.
Trîmbiţaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Trîmbiţaş speelt de bal door. Korkalainen controleert de bal met de borst. Roubínek is nu in balbezit. Roubínek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Birling bereikt de bal nog maar net als eerste. Birling probeert naar een medespeler te passen. Trîmbiţaş speelt de bal door. Roubínek is nu in balbezit. Roubínek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rantaheimo trapt de bal weg. Ausland rent richting de bal. Ausland geeft de bal voor. Rigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Rantaheimo trapt de bal weg van het doel. van Ommen kopt de bal weg. Khánh Hoàng met een sublieme pass. Rusin is nu in balbezit. Rusin haalt uit met een fantastische trap. Rantaheimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
van Ommen rent richting de bal. van Ommen geeft een lange en hoge pass. Trîmbiţaş kopt de bal weg. Ausland bereikt de bal nog maar net als eerste. Ausland geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ausland neemt de hoekschop. Rantaheimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
van Ommen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huhmarniemi met de inworp. Viertala rent richting de bal. Viertala geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Martinmäki 28%, Yhden Kysähdyksen Taktiikka 72%.
FC. Martinmäki - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 1:0

47e minuut.
Roubínek is nu in balbezit. Roubínek speelt de bal door. Rigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigal draait met de bal, schiet en ... Heiska probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Rigal onderschept slim de pass. Rigal geeft de bal voor. Rusin rent richting de bal. Rusin schiet op doel. Fidelus probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Khánh Hoàng passt de bal in één keer door. Lehto heeft problemen om de bal te vangen. Rusin is nu in balbezit. Rusin geeft de bal voor. Rigal krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Khánh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Khánh Hoàng passt de bal met de wreef. Roubínek is nu in balbezit. Rusin is nu in balbezit. Rusin draait met de bal, schiet en ... Rantaheimo bokst de bal weg.

61e minuut.
Roubínek is nu in balbezit. Roubínek passt de bal met de wreef. Rusin is nu in balbezit. Rusin draait met de bal, schiet en ... Rantaheimo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Martinmäki - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 2:0

65e minuut.
Vasifov heeft problemen om de bal te vangen. Vasifov passt de bal in één keer door. Khánh Hoàng met een sublieme pass. Roubínek rent richting de bal. Roubínek draait met de bal, schiet en ... Rantaheimo bokst de bal weg.

70e minuut.
Roubínek probeert naar een medespeler te passen. Rusin is nu in balbezit. Fidelus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusin onderschept slim de pass. Rusin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Roubínek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roubínek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Martinmäki - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 3:0

81e minuut.
Rusin met een sublieme pass. Ciafrè rent richting de bal. Roubínek verovert de bal door een tackle van achteren. Roubínek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Martinmäki - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 4:0

86e minuut.
Fidelus geeft een hoge lob. Khánh Hoàng speelt de bal door. Daar is Rusin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roubínek rent richting de bal. Roubínek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Ausland met een sublieme pass. Rusin rent richting de bal. Rusin passt de bal in één keer door. Roubínek is nu in balbezit. Roubínek draait met de bal, schiet en ... Rantaheimo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fidelus heeft problemen om de bal te vangen. Roubínek is nu in balbezit. Roubínek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. Martinmäki - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. Martinmäki 30%, Yhden Kysähdyksen Taktiikka 70%.
FC. Martinmäki - Yhden Kysähdyksen Taktiikka 5:0