Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cyborg team FusTeam
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 22.7
average Schieten average
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


13e minuut.
Verdenik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oz rent richting de bal. Oz passt de bal in één keer door. Mariborec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariborec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Sitnik passt de bal in één keer door. Sluga geeft een lange en hoge pass. Bekar is nu in balbezit. Green verovert de bal door een tackle van achteren. Green haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cyborg team - FusTeam 1:0

29e minuut.
Toplak met een sublieme pass. Oz rent richting de bal. Javornik verovert de bal door een tackle van achteren. Sitnik verovert de bal door een tackle van achteren. Sitnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Mariborec met een snelle inworp. Mariborec speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gorenc neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyborg team 50%, FusTeam 50%.
Cyborg team - FusTeam 1:0

54e minuut.
Gorenc rent richting de bal. Gorenc passt de bal met de wreef. Sitnik is nu in balbezit. Sitnik schiet op doel. Kolar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cyborg team - FusTeam 1:1

64e minuut.
Knap met een sublieme pass. Dolinar rent richting de bal. Met opzet legt Ravnik zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Ravnik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Verdenik met een snelle inworp. Knap bereikt de bal nog maar net als eerste. Knap met een sublieme pass. Kontrec heeft problemen om de bal te vangen. Kontrec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cyborg team - FusTeam 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cyborg team 45%, FusTeam 55%.
Cyborg team - FusTeam 2:1