Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Power Pack kvenildveien27
451 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 18.2
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Tessem rent richting de bal. Tessem geeft de bal voor. Thorsø heeft problemen om de bal te vangen. Hana Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omer draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tessem is nu in balbezit. Tessem probeert naar een medespeler te passen. Hana Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Pack - kvenildveien27 1:0

14e minuut.
Tangen met een sublieme pass. Sunde is nu in balbezit. Sunde probeert naar een medespeler te passen. Hana Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Tangstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Thorsø verovert de bal door een tackle van achteren. Thorsø probeert naar een medespeler te passen. Hana Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tessem verovert de bal door een tackle van achteren. Tessem met een sublieme pass. Hana Omer is nu in balbezit. Hana Omer draait met de bal, schiet en ... Fjelldal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Opdal probeert naar een medespeler te passen. Gjerdingen is nu in balbezit. Gjerdingen passt de bal met de wreef. Daar is Hana Omer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Omer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Tessem rent richting de bal. Tessem geeft de bal voor. Hana Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Pack - kvenildveien27 2:0

42e minuut.
Hanes rent richting de bal. Tessem onderschept slim de pass. Tessem probeert naar een medespeler te passen. Hana Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Kvaale rent richting de bal. Gjerdingen onderschept slim de pass. Gjerdingen probeert naar een medespeler te passen. Hana Omer rent richting de bal. Hana Omer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Pack - kvenildveien27 3:0

45e minuut.
Kołomyjski probeert naar een medespeler te passen. Gjerdingen is nu in balbezit. Gjerdingen passt de bal in één keer door. Hana Omer is nu in balbezit. Hana Omer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Pack 23%, kvenildveien27 77%.
Power Pack - kvenildveien27 3:0

48e minuut.
Gjerdingen verovert de bal door een tackle van achteren. Gjerdingen probeert naar een medespeler te passen. Hana Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omer haalt uit met een fantastische trap. Fjelldal probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Kvaale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gjerdingen met een sublieme pass. Hana Omer rent richting de bal. Hana Omer schiet op doel. Fjelldal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Pack - kvenildveien27 4:0

57e minuut.
Tangen verovert de bal door een tackle van achteren. Tangen speelt de bal door. Løland is nu in balbezit. Hana Omer verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Omer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Finsrud geeft een hoge lob. Tangen kopt de bal weg. Daar is Finsrud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Omer rent richting de bal. Hana Omer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hana Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Power Pack - kvenildveien27 5:0

65e minuut.
Tangstad probeert naar een medespeler te passen. Ege bereikt de bal nog maar net als eerste. Gjerdingen begaat een overtreding. Gjerdingen krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Thorsø probeert de bal aan de voet te houden. Tangen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tangen passt de bal zonder na te denken. Hana Omer is nu in balbezit. Hana Omer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Fjelldal niet meer kan verder spelen. Nerland komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kołomyjski met de inworp. Sunde geeft de bal voor. Hana Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Pack - kvenildveien27 6:0

78e minuut.
Kołomyjski probeert naar een medespeler te passen. Kvaale rent richting de bal. Thorsø schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Thorsø krijgt een gele kaart. Kvaale roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kvaale kan niet meer verder spelen. Gangstad komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Sunde geeft de bal voor. Nerland probeert naar een medespeler te passen. Gjerdingen probeert naar een medespeler te passen. Hana Omer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Omer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Power Pack - kvenildveien27 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Power Pack 37%, kvenildveien27 63%.
Power Pack - kvenildveien27 7:0