Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-14 23:23
  • Bekerwedstrijd: Play-off
  • Stadion: Beste Øst Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12405
Beste Øst per
352 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
19% Spel op eigen helft 81%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 18.2
solid Schieten average
solid Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Laube speelt de bal door. Seldal is nu in balbezit. Seldal met een sublieme pass. Redlewski rent richting de bal. Redlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - per 1:0

5e minuut.
Nordlie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski geeft een lange en hoge pass. Laube bereikt de bal nog maar net als eerste. Laube schiet op doel. Sandvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Laube is nu in balbezit. Seldal bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldal passt de bal met de wreef. Redlewski rent richting de bal. Redlewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Seldal de bal. Seldal passt de bal met de wreef. Laube is nu in balbezit. Laube schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Seldal met een sublieme pass. Stavnes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nordlie bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordlie geeft een hoge lob. Laube krijgt zijn hoofd ertegen. Sandvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - per 2:0

20e minuut.
Klungelig pakt Redlewski de bal. Stavnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordberg probeert naar een medespeler te passen. Laube bereikt de bal nog maar net als eerste. Laube haalt uit met een fantastische trap. Sandvik bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Elvebakk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Laube, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Vigerust speelt de bal door. Nicolau geeft een hoge lob. Daar is Vigerust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laube rent richting de bal. Laube draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Horntvedt is nu in balbezit. Elvebakk onderschept slim de pass. Elvebakk met een sublieme pass. Redlewski is nu in balbezit. Redlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - per 3:0

35e minuut.
Seldal rent richting de bal. Seldal passt de bal in één keer door. Redlewski rent richting de bal. Redlewski haalt uit met een fantastische trap. Heimstad probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - per 4:0

37e minuut.
Myhrvold bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhrvold geeft een hoge lob. Inworp. Elvebakk met de inworp. Seldal geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - per 5:0

41e minuut.
Redlewski passt de bal in één keer door. Nordberg is nu in balbezit. Nordberg probeert naar een medespeler te passen. Laube bereikt de bal nog maar net als eerste. Laube haalt uit met een fantastische trap. Sandvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 22%, per 78%.
Beste Øst - per 5:0

48e minuut.
Nordberg verovert de bal door een tackle van achteren. Seldal geeft de bal voor. Heimstad rent richting de bal. Redlewski onderschept slim de pass. Redlewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Klungelig pakt Elvebakk de bal. Elvebakk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Heimstad de bal. Redlewski rent richting de bal. Redlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - per 6:0

50e minuut.
Elvebakk is nu in balbezit. Elvebakk geeft de bal voor. Redlewski kopt de bal weg. Seldal is nu in balbezit. Seldal geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Holtan geeft een lange en hoge pass. Laube bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldal speelt de bal door. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Redlewski onderschept slim de pass. Redlewski passt de bal zonder na te denken. Laube bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldal is nu in balbezit. Seldal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nordberg passt de bal in één keer door. Elvebakk is nu in balbezit. Elvebakk passt de bal met de wreef. Laube is nu in balbezit. Laube draait met de bal, schiet en ... Sandvik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - per 7:0

64e minuut.
Nordberg probeert naar een medespeler te passen. Nordlie probeert naar een medespeler te passen. Laube bereikt de bal nog maar net als eerste. Laube haalt uit met een fantastische trap. Myhrvold probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - per 8:0

74e minuut.
Daar is Laube, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laube passt de bal in één keer door. Seldal bereikt de bal nog maar net als eerste. Seldal schiet op doel. Na een snelle pass probeert Redlewski de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - per 9:0

76e minuut.
Nordlie met een sublieme pass. Seldal rent richting de bal. Seldal met een sublieme pass. Laube bereikt de bal nog maar net als eerste. Laube schiet op doel. Sandvik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Redlewski rent richting de bal. Redlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - per 10:0

79e minuut.
Elvebakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvebakk geeft een hoge lob. Strømsvåg heeft problemen om de bal te vangen. Laube rent richting de bal. Laube schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - per 11:0

82e minuut.
Elvebakk bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvebakk speelt de bal door. Laube is nu in balbezit. Seldal met een sublieme pass. Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - per 12:0

83e minuut.
Klungelig pakt Carcalete de bal. Carcalete geeft een hoge lob. Laube bereikt de bal nog maar net als eerste. Laube haalt uit met een fantastische trap. Sandvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - per 13:0

85e minuut.
Elvebakk speelt de bal door. Nordlie geeft een hoge lob. Laube bereikt de bal nog maar net als eerste. Laube haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beste Øst - per 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beste Øst 15%, per 85%.
Beste Øst - per 14:0