Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aksnes FK Team Merkelig
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 17.3
very good Schieten average
average Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Na een snelle pass probeert Thorstensen de bal onder controle te krijgen. Os probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brandhaug de bal. Brandhaug draait met de bal, schiet en ... Veiby probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Løge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Finsrud geeft een hoge lob. Inworp. Dørum met de inworp. Eggen rent richting de bal. Eggen haalt uit met een fantastische trap. Bjørsvik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış passt de bal met de wreef. Stroe is nu in balbezit. Brandhaug is nu in balbezit. Brandhaug schiet op doel. Løge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mongstad rent richting de bal. Mongstad geeft een lange en hoge pass. Daar is Formo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroe rent richting de bal. Stroe draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Engebråten is nu in balbezit. Engebråten passt de bal met de wreef. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kutalmış neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Aaby verovert de bal door een tackle van achteren. Formo bereikt de bal nog maar net als eerste. Formo met een sublieme pass. Os is nu in balbezit. Os geeft een hoge lob. Løge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Brandhaug is nu in balbezit. Brandhaug draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aksnes FK - Team Merkelig 1:0

22e minuut.
Veiby geeft een hoge lob. Eggen kopt de bal weg. Flaa rent richting de bal. Flaa schiet op doel. Bjørsvik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aksnes FK - Team Merkelig 1:1

26e minuut.
Thorstensen kan de bal niet met de borst controleren. Os speelt de bal door. Brandhaug rent richting de bal. Stroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Engebråten speelt de bal door. Kutalmış kan de bal niet met de borst controleren. Kutalmış probeert naar een medespeler te passen. Brandhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandhaug haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kutalmış rent richting de bal. Hofstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kutalmış zijn tegenspeler op de grond. Kutalmış krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Thorstensen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Finsrud met de inworp. Os is nu in balbezit. Os geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brandhaug maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aksnes FK - Team Merkelig 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aksnes FK 36%, Team Merkelig 64%.
Aksnes FK - Team Merkelig 2:1

55e minuut.
Flatebø passt de bal zonder na te denken. Engebråten rent richting de bal. Engebråten passt de bal met de wreef. Brandhaug rent richting de bal. Brandhaug draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Flatebø probeert de bal aan de voet te houden. Hofstad rent richting de bal. Brandhaug verovert de bal door een tackle van achteren. Stroe rent richting de bal. Stroe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Formo verovert de bal door een tackle van achteren. Formo passt de bal in één keer door. Brandhaug speelt de bal door. Stroe is nu in balbezit. Stroe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aksnes FK - Team Merkelig 3:1

61e minuut.
Os onderschept slim de pass. Os speelt de bal door. Daar is Stroe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroe draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Veiby de bal onder controle te krijgen. Løge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Aksnes FK - Team Merkelig 4:1

67e minuut.
Flatebø speelt de bal door. Formo bereikt de bal nog maar net als eerste. Formo speelt de bal door. Brandhaug is nu in balbezit. Brandhaug schiet op doel. De bal raakt de paal. Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış draait met de bal, schiet en ... Paal!

71e minuut.
Finsrud verovert de bal door een tackle van achteren. Finsrud geeft een lange en hoge pass. Brandhaug is nu in balbezit. Brandhaug schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mongstad de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aksnes FK - Team Merkelig 5:1

79e minuut.
Hagberg is nu in balbezit. Hagberg geeft een hoge lob. Veiby is nu in balbezit. Os bereikt de bal nog maar net als eerste. Os draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aksnes FK - Team Merkelig 6:1

85e minuut.
Veiby geeft een hoge lob. Formo controleert de bal met de borst. Flaa begaat een overtreding. Flaa krijgt een gele kaart. Formo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Formo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brandhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandhaug schiet op doel. Løge probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hofstad passt de bal zonder na te denken. Engebråten bereikt de bal nog maar net als eerste. Engebråten geeft een hoge lob. Stroe is nu in balbezit. Stroe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aksnes FK 21%, Team Merkelig 79%.
Aksnes FK - Team Merkelig 6:1