Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Stramianus FC Nortura`s disipler
Defending Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Sørland is nu in balbezit. Malde verovert de bal door een tackle van achteren. Malde met een sublieme pass. Moum bereikt de bal nog maar net als eerste. Moum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stramianus FC - Nortura`s disipler 1:0

4e minuut.
Malde verovert de bal door een tackle van achteren. Malde geeft een hoge lob. Moum probeert de bal met de borst te controleren. Novac rent richting de bal. Novac haalt uit met een fantastische trap. Braut Haaland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Granlund geeft de bal voor. Malde is nu in balbezit. Malde speelt de bal door. Moum is nu in balbezit. Moum draait met de bal, schiet en ... Braut Haaland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Malde met een snelle inworp. Daar is Vaca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaca speelt de bal door. Moum is nu in balbezit. Moum haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Braut Haaland trapt de bal weg van het doel. Malde probeert de bal met de borst te controleren. Malde passt de bal met de wreef. Moum rent richting de bal. Moum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Overå de bal. Moum is nu in balbezit. Moum passt de bal zonder na te denken. Novac is nu in balbezit. Novac haalt uit met een fantastische trap. Braut Haaland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sørland is nu in balbezit. Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca speelt de bal door. Moum bereikt de bal nog maar net als eerste. Moum haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Humulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vaca is nu in balbezit. Vaca geeft een lange en hoge pass. Moum krijgt zijn hoofd ertegen. Braut Haaland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stramianus FC - Nortura`s disipler 2:0

22e minuut.
Humulescu rent richting de bal. Humulescu geeft een hoge lob. Novac kopt de bal weg. Moum rent richting de bal. Moum draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Humulescu is nu in balbezit. Humulescu speelt de bal door. Moum rent richting de bal. Moum schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Stramianus FC - Nortura`s disipler 3:0

39e minuut.
Schjelderup kopt de bal weg. Overå bereikt de bal nog maar net als eerste. Moum verovert de bal door een tackle van achteren. Moum haalt uit met een fantastische trap. Braut Haaland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stramianus FC 21%, Nortura`s disipler 79%.
Stramianus FC - Nortura`s disipler 3:0

49e minuut.
Vaca kopt de bal weg. Humulescu heeft problemen om de bal te vangen. Humulescu probeert naar een medespeler te passen. Moum is nu in balbezit. Moum draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Malde probeert naar een medespeler te passen. Daar is Novac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novac passt de bal zonder na te denken. Moum bereikt de bal nog maar net als eerste. Moum haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Stramianus FC - Nortura`s disipler 4:0

57e minuut.
Vaca controleert de bal met de borst. Vaca geeft een hoge lob. Novac is nu in balbezit. Novac schiet op doel. Braut Haaland probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Vaca kopt de bal weg. Humulescu geeft een lange en hoge pass. Novac kopt de bal weg. Moum bereikt de bal nog maar net als eerste. Moum schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Erlandsen de bal. Thorstvedt is nu in balbezit. Thorstvedt geeft de bal voor. Novac kan de bal niet met de borst controleren. Novac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Inworp. Humulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nordlie is nu in balbezit. Vaca onderschept slim de pass. Vaca passt de bal zonder na te denken. Braut Haaland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

68e minuut.
Schjelderup bereikt de bal nog maar net als eerste. Schjelderup geeft een lange en hoge pass. Vaca kopt de bal weg. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Klungelig pakt Malde de bal. Thorstvedt geeft de bal voor. Moum bereikt de bal nog maar net als eerste. Moum draait met de bal, schiet en ... Braut Haaland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stramianus FC - Nortura`s disipler 5:0

86e minuut.
Humulescu passt de bal in één keer door. Vaca bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaca geeft een lange en hoge pass. Moum bereikt de bal nog maar net als eerste. Moum draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Stramianus FC - Nortura`s disipler 6:0

88e minuut.
Humulescu rent richting de bal. Humulescu geeft een lange en hoge pass. Moum rent richting de bal. Moum haalt uit met een fantastische trap. Braut Haaland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Stramianus FC - Nortura`s disipler 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Stramianus FC 24%, Nortura`s disipler 76%.
Stramianus FC - Nortura`s disipler 7:0